Риба на пару в мантоварке
(покроковий рецепт з фото)
Риба на пару в мантоварке - відмінне блюдо, яке підійде на обід або вечерю. Таке блюдо є дуже корисним і смачним, прекрасно поєднується з будь-якими гарнірами і овочевими салатами. Рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування риби на пару в мантоварке. В першу чергу обробляємо рибу і нарізаємо її порційними шматочками. Потім риба маринується в соєвому соусі, спеціях, солі і з цибулею. Коли минтай замаринується, перемістіть його разом з маринадом в мантоварку або пароварку і готуйте приблизно 15-20 хвилин. Хай щастить!
- Минтай - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Сіль і спеції - За смаком
Рибу промиваємо і очищаємо, видаливши плавники і плівки. Нарізаємо рибу на порційні шматочки і маринуємо (півсклянки холодної кип'яченої води + соєвий соус + цибуля півкільцями + спеції). Маринувати слід 2-4 години в холодильнику.
Маринується риба під харчовою плівкою.
Підготовка mantovarku, змастіть ємність вершковим маслом і викладіть рибу. Готуємо приблизно 15-20 хвилин.
Смачного!