Риба на пару в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите готувати рибні страви по четвергах, то сьогодні я розповім вам черговий рецепт рибки, яка приємно вас здивує. Ви дізнаєтеся, як приготувати рибу на пару в мультиварці.
Сьогодні ви навчитеся готувати стейки сьомги на пару в мультиварці. Рецепт вийшов легким і, як можна помітити, не вимагає додаткових витрат і інгредієнтів. Як гарнір до такої страви можна приготувати відварений рис, овочі на грилі або на пару. Подавати сьомгу рекомендується з часточкою лимона, рубаною свіжою зеленню. Обов'язково спробуйте і, гарантую, ви залишитеся задоволені!
- Стейки сьомги - 4 штуки
- Бальзамічний оцет - За смаком
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Кріп, перець духмяний і лавровий лист - За смаком
- Лимон - 0, 5 штуки (для подачі)
1
У мисці змішуємо бальзамічний оцет, оливкова олія і спеції. Викладаємо рибу в форму для запікання і поливаємо соусом. Відправляємо сьомгу на 2 години в холодильник, щоб вона встигла увібрати в себе маринад.
2
У чашу мультиварки заливаємо воду, додаємо кріп, запашний перець і лавровий лист. Виставляємо режим "варка на пару" і закриваємо, доводимо воду до кипіння. Як тільки це станеться, стейки сьомги викладаємо в чашу з отворами і починаємо приготування. Готуємо сьомгу протягом 15-20 хвилин. Риба на пару в мультиварці готова, смачного!