Риба в мультиварці-скороварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготування в мультиварці - одна насолода, адже потрібно тільки задати програму, виставити час. Після можете вирушати у справах. Розповім, як приготувати рибу в мультиварці-скороварці.
Ви можете приготувати червону або білу рибку (файл або кістки), в фользі в пергаменті або викладіть прямо в чашу, щоб злегка підсмажити шкірку. Додайте будь-які спеції або соус до риби на свій смак. Подавайте рибу з гарніром з відвареного рису, зеленої спаржевої квасолі або з будь-яким іншим.
- Лосось - 2 штуки (кожен шматочок 2, 5 см в товщину)
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
1. Вимийте шматочки лосося, витріть серветками насухо і змастіть кожен шматочок гірчицею.
2. У чашу техніки налийте 1 склянка води, встановіть решітку і викладіть рибу.
3. Закрийте кришку, виставте режим «Пароварка» і час 15 хвилин для мультиварки, а в скороварці рибка приготується всього за 5 хвилин.
4. Подавайте рибу відразу після приготування з гарніром з відвареного рису.