Рецепт Плов в мультиварці-скороварці фото

Плов в мультиварці-скороварці
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо, Свинина, Крупи, Мал
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Плов

Коли я готую плов в мультиварці-сковорарке, то завжди можу бути впевнена, що страва вийде дуже смачне і його приготування не займе у мене багато часу, а це так важливо для зайнятої господині.

Як і багато господинь, я дуже люблю готувати плов, тому зробити його зовсім не складно і часу це багато не займає, а щоб весь процес йшов ще швидше, я готую плов в мультиварці-скороварці в домашніх умовах. Для мене це найзручніший варіант, адже практично всю роботу на себе бере техніка, а я в цей час можу відпочити або зайнятися іншими справами. Так що з цим простим рецептом плову в мультиварці-скороварці вечерю, можна сказати, готується сам собою, від вас тут потрібно мінімум зусиль.

  • Свинина - 500 грам
  • Рис пропарений - 2 склянки (мультистакана)
  • Вода або бульйон - 2, 5 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2-3 штук
  • Голівка часнику - 1 штука
  • Приправа для плову - 2 чайних ложки
  • Барбарис - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 30-50 мілілітрів (для смаження)
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
плов в мультиварці-скороварці - фото крок 1
Для початку ми промиваємо свинину і нарізаємо її на невеликі шматочки, овощи чистим, рис також ретельно промиваємо під проточною водою.
плов в мультиварці-скороварці - фото крок 2
Далі наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло і включаємо режим "жарка" . Викладаємо в розігріте масло свинину і обсмажуємо її, помішуючи, 5-7 хвилин. Потім додаємо до м'яса подрібнену цибулю, смажимо все 2-3 хвилини і викладаємо в чашу нарізану брусками морква, продовжуємо смажити овочі з м'ясом протягом 3-4 хвилин. Після цього ми посипаємо все спеціями, додаємо сіль за смаком, ще раз все перемішуємо.

Схожі рецепти