Плов в мультиварці-скороварці
(покроковий рецепт з фото)
Коли я готую плов в мультиварці-сковорарке, то завжди можу бути впевнена, що страва вийде дуже смачне і його приготування не займе у мене багато часу, а це так важливо для зайнятої господині.
Як і багато господинь, я дуже люблю готувати плов, тому зробити його зовсім не складно і часу це багато не займає, а щоб весь процес йшов ще швидше, я готую плов в мультиварці-скороварці в домашніх умовах. Для мене це найзручніший варіант, адже практично всю роботу на себе бере техніка, а я в цей час можу відпочити або зайнятися іншими справами. Так що з цим простим рецептом плову в мультиварці-скороварці вечерю, можна сказати, готується сам собою, від вас тут потрібно мінімум зусиль.
- Свинина - 500 грам
- Рис пропарений - 2 склянки (мультистакана)
- Вода або бульйон - 2, 5 склянки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2-3 штук
- Голівка часнику - 1 штука
- Приправа для плову - 2 чайних ложки
- Барбарис - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 30-50 мілілітрів (для смаження)
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сіль - - За смаком
Для початку ми промиваємо свинину і нарізаємо її на невеликі шматочки, овощи чистим, рис також ретельно промиваємо під проточною водою.
Далі наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло і включаємо режим "жарка" . Викладаємо в розігріте масло свинину і обсмажуємо її, помішуючи, 5-7 хвилин. Потім додаємо до м'яса подрібнену цибулю, смажимо все 2-3 хвилини і викладаємо в чашу нарізану брусками морква, продовжуємо смажити овочі з м'ясом протягом 3-4 хвилин. Після цього ми посипаємо все спеціями, додаємо сіль за смаком, ще раз все перемішуємо.