Плов зі свининою в скороварці
(покроковий рецепт з фото)
Зробити правильний смачний плов - це ціле мистецтво. Хтось вважає за краще все готувати, як в оригінальному, класичному рецепті. А хтось вибирає більш сучасні і швидкі варіанти, як цей.
Уважно вивчіть, як приготувати плов зі свининою в скороварці. Напевно, це один з найпростіших рецептів цього блюда, який я коли-небудь пробувала. Проте плов виходить таким же смачним, як в Казані. І, додавши барбарис, ми зробимо плов ще більш пікантним і цікавим.
- Свинина - 500 грам
- Барбарис - 5 штук
- Морква - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вода - 4 склянки
- Мал - 2 склянки
- Часник - 7 зубчиків
- Лук-пориста - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
М'ясо помийте і наріжте невеликими шматочками. Морква почистіть, помийте і наріжте брусочками. Лук чистий і nashinkuyte. Обсмажте ці інгредієнти в скороварці в маслі на режимі "жарка" .
Потім додайте барбарис, спеції і сіль. Промийте рис, покладіть його зверху.
Все розрівняйте. По центру покладіть часник, додайте лавровий лист.
Влийте воду, поставте режим "плов" з 20 хвилин.
Готовий плов перемішайте, додайте до нього нарізану цибулю-порей. Смачного!