Рецепт Фунчоза з овочами (класичний рецепт) фото

Фунчоза з овочами (класичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Морква , Огірок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Фунчоза - це лапша, яка використовується в китайській, корейської, японської та інших азіатських кухнях. Рисова локшина дуже корисна і ситна, а готувати її можна з будь-якими інгредієнтами.

Опис приготування:

Такий салат можна сміливо готувати на вечерю і вживати в пост. Funčoza (класичний рецепт) - дуже смачна і ситна рисова локшина, яку можна готувати з м'ясом, грибами, овочами та іншими інгредієнтами азіатської кухні. Вона завжди доречна в корейських і японських салатах, а також виступає як самостійне блюдо або гарнір. Суп з фунчозой також неймовірно смачний, ситний і в той же час легкий.


  • Funčoza - 100 грам
  • Морква - 1 штук
  • Огірок - 1 штук
  • Корейська приправа - За смаком
  • Оцет - 1 чайних ложок
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 3 чайних ложки
  • Цибуля - 1 штук
  • Часник - 2 зубчики
фунчоза з овочами (класичний рецепт) - фото крок 1
1. Оскільки фунчозу варити не потрібно, то цей салат по праву можна вважати блюдом на швидку руку. З морквою і огірком - класичний спосіб приготування цієї приголомшливої ​​рисової локшини.
фунчоза з овочами (класичний рецепт) - фото крок 2
2. Поки ми будемо готувати овочі замочуємо фунчозу в окропі. Додаємо сіль і оцет і залишаємо на 10 хвилин.
фунчоза з овочами (класичний рецепт) - фото крок 3
3. Шаткуємо морква і додаємо в неї спеції. Я зазвичай приправляю її корейськими прянощами, додаю сіль і оцет. Залишаю маринуватися хвилин на 5-10, після чого її можна сміливо відправляти до решти інгредієнтів.
фунчоза з овочами (класичний рецепт) - фото крок 4
4. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю і часник. Коли вони підрум'яняться, прибираємо їх, а в салат зливаємо тільки масло (воно буде дуже ароматним).
фунчоза з овочами (класичний рецепт) - фото крок 5
5. Проціджуємо фунчозу і змішуємо з морквою. Ми залишаємо на одну годину, щоб інгредієнти добре просочилися. Тепер залишилося тільки додати огірок.
фунчоза з овочами (класичний рецепт) - фото крок 6
6. Шинкувати огірок потрібно такий же соломкою, що і морква. Смачного!

Схожі рецепти