Фунчоза з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.
Багато хто навіть не здогадуються про те, як приготувати фунчозу з овочами. Сьогодні я розповім вам, як здійснити цю затію, адже рецепт виявиться досить легким.
Опис приготування:
Багато хто навіть не здогадувалися, що зі звичайної рисової локшини можна приготувати таке дивовижне блюдо. Воно ідеально підійде для вегетаріанців, адже в його складі немає м'яса. За смаком можна додавати різні приправи і спеції, так блюдо вийде ще ароматні. Фунчоза з овочами - відмінна альтернатива звичним спагетті і пасти. Обов'язково спробуйте рецепт, як приготувати фунчозу з овочами, ви не пошкодуєте.
- Funčoza - 100 грам
- Морква - 100 грам
- Огірки свіжі - 100 грам
- Перець болгарський - 50 грам
- Часник - 3 зубчики
- Оцет - 3 чайних ложки
- Соус соєвий - 3 чайних ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1
Фунчозу заливаємо окропом на п'ять хвилин і додаємо сіль. Після локшину необхідно промити в холодній воді.
2
Овочі очищаємо і промиваємо. Перець, морква і огірок нарізаємо тонкою соломкою, а часник дрібно рубаємо.
3
На розпечену сковороду вливаємо олію і пасеруємо моркву з перцем, додаючи сіль і перець. В кінці додаємо часник для аромату і смаку. Коли овочі стануть м'якими, знімаємо сковороду з вогню.
4
Змішуємо в окремій ємності фунчозу і овочі, ретельно перемішуємо. Додаємо оцет і соєвий соус за смаком.
5
Фунчоза з овочами готова, смачного!