Рецепт Фунчоза з овочами фото

Фунчоза з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Багато хто навіть не здогадуються про те, як приготувати фунчозу з овочами. Сьогодні я розповім вам, як здійснити цю затію, адже рецепт виявиться досить легким.

Багато хто навіть не здогадувалися, що зі звичайної рисової локшини можна приготувати таке дивовижне блюдо. Воно ідеально підійде для вегетаріанців, адже в його складі немає м'яса. За смаком можна додавати різні приправи і спеції, так блюдо вийде ще ароматні. Фунчоза з овочами - відмінна альтернатива звичним спагетті і пасти. Обов'язково спробуйте рецепт, як приготувати фунчозу з овочами, ви не пошкодуєте.

  • Funčoza - 100 грам
  • Морква - 100 грам
  • Огірки свіжі - 100 грам
  • Перець болгарський - 50 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Оцет - 3 чайних ложки
  • Соус соєвий - 3 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
1
Фунчозу заливаємо окропом на п'ять хвилин і додаємо сіль. Після локшину необхідно промити в холодній воді.
2
Овочі очищаємо і промиваємо. Перець, морква і огірок нарізаємо тонкою соломкою, а часник дрібно рубаємо.
3
На розпечену сковороду вливаємо олію і пасеруємо моркву з перцем, додаючи сіль і перець. В кінці додаємо часник для аромату і смаку. Коли овочі стануть м'якими, знімаємо сковороду з вогню.
4
Змішуємо в окремій ємності фунчозу і овочі, ретельно перемішуємо. Додаємо оцет і соєвий соус за смаком.
5
Фунчоза з овочами готова, смачного!

Схожі рецепти