Рецепт Фунчоза з куркою і овочами фото

Фунчоза з куркою і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Птах, Курка, Локшина
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Funchoza - продукт, використовуваний в китайської, корейської, японської та інших азіатських кухнях, являє собою тонку "скляну" локшину, яка готується дуже швидко. Тому продукт універсальний.

Фунчоза з куркою і овочами готується дуже швидко. Сама локшина дуже зручна локшина, т.К. Готується як пакетована швидкого приготування. Тому можна сказати, що рецепт, як приготувати фунчозу з куркою і овочами, - це дуже зручна паличка-виручалочка.

  • Funčoza - 200 грам
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Куряче відварне м'ясо - 400 грам
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Спеції - 00 За смаком
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Вода - 1 Склянка
фунчоза з куркою і овочами - фото крок 1
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями або кубиком. М'ясо курки необхідно зняти з кістки. Видаліть шкіру. Наріжте філе невеликими шматочками.
фунчоза з куркою і овочами - фото крок 2
На рослинному маслі обсмажуємо одночасно цибулю і курку. Лук повинен стати м'яким, а куряче м'ясо злегка підрум'янитися, прогрітися.
фунчоза з куркою і овочами - фото крок 3
Додайте нарізаний болгарський перець. На цьому етапі можна додати різні види овочів. Можна використовувати гриби і інші овочі.
фунчоза з куркою і овочами - фото крок 4
Поки овочі з куркою обсмажуються, вийміть з пакета фунчозу. З цієї локшиною слід поводитися обережно. Вона тендітна.
фунчоза з куркою і овочами - фото крок 5
Коли овочі стануть м'якими, влийте 4 ст. Ложки соєвого соусу, додайте 1 стакан води і покладіть в сковороду суху фунчозу. Накрийте кришкою сковороду на 5-7 хвилин. Під впливом пари і вологи фунчоза стане м'якою. Тепер перемішайте. Можна додати трохи спецій за смаком.
фунчоза з куркою і овочами - фото крок 6
Фунчоза добре вбирає воду. Рідини в сковороді повинно бути достатньо.
фунчоза з куркою і овочами - фото крок 7
Фунчоза готується дуже швидко. Хв 5 моя стала м'якою і ніжною. Швидко перемішайте її і подайте до столу. Перед подачею можна збризнути порцію фунчози з куркою і овочами бальзамічним кремом (не плутайте з бальзамічним оцтом).

Схожі рецепти