Фунчоза з куркою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Funchoza - продукт, використовуваний в китайської, корейської, японської та інших азіатських кухнях, являє собою тонку "скляну" локшину, яка готується дуже швидко. Тому продукт універсальний.
Фунчоза з куркою і овочами готується дуже швидко. Сама локшина дуже зручна локшина, т.К. Готується як пакетована швидкого приготування. Тому можна сказати, що рецепт, як приготувати фунчозу з куркою і овочами, - це дуже зручна паличка-виручалочка.
- Funčoza - 200 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Куряче відварне м'ясо - 400 грам
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Спеції - 00 За смаком
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вода - 1 Склянка
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями або кубиком. М'ясо курки необхідно зняти з кістки. Видаліть шкіру. Наріжте філе невеликими шматочками.
На рослинному маслі обсмажуємо одночасно цибулю і курку. Лук повинен стати м'яким, а куряче м'ясо злегка підрум'янитися, прогрітися.
Додайте нарізаний болгарський перець. На цьому етапі можна додати різні види овочів. Можна використовувати гриби і інші овочі.
Поки овочі з куркою обсмажуються, вийміть з пакета фунчозу. З цієї локшиною слід поводитися обережно. Вона тендітна.
Коли овочі стануть м'якими, влийте 4 ст. Ложки соєвого соусу, додайте 1 стакан води і покладіть в сковороду суху фунчозу. Накрийте кришкою сковороду на 5-7 хвилин. Під впливом пари і вологи фунчоза стане м'якою. Тепер перемішайте. Можна додати трохи спецій за смаком.
Фунчоза добре вбирає воду. Рідини в сковороді повинно бути достатньо.
Фунчоза готується дуже швидко. Хв 5 моя стала м'якою і ніжною. Швидко перемішайте її і подайте до столу. Перед подачею можна збризнути порцію фунчози з куркою і овочами бальзамічним кремом (не плутайте з бальзамічним оцтом).