Фунчоза з овочами і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Коли хочеться різноманітності, оскільки звичні страви і інгредієнти трохи набридли, тоді згадую про це рецепті. Розповім вам про популярному блюді, як приготувати фунчозу з овочами і м'ясом.
Локшину відварюють окремо, м'ясо обсмажують на сковороді, овочі трохи припускають на сковороді, стежте, щоб вони не втратили колір. У великій мисці змішують все підготовлені інгредієнти і подають страву. У вас відразу вийде і гарнір і основне, тому не потрібно ламати голову над приготуванням іншого.
- Funčoza - 200 грам
- Яловичина - 200 грам
- Порей - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Селера - 2 штуки
- Редис зелений - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Корінь імбиру - За смаком(2 см)
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Каєнський перець - 1 щіпка
- Кунжутну олію - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
- Кунжутне насіння - 1 Ст. Ложка
1. Вимийте овочі: розріжте перець на 2 частини, видаліть насіння і наріжте півкільцями. Зелений редис очистіть і наріжте тонкими скибочками, цибуля і селера наріжте кільцями.
2. Вимийте яловичину, наріжте м'якоть невеликими скибочками. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть м'ясо, обсмажте його до готовності. Приберіть м'ясо зі сковороди і додайте овочі, готуйте кілька хвилин.
3. Очистіть і наріжте дрібно зубчики часнику, натріть на тертці імбир і додайте до часнику. Посипте перцем кайенский і влийте кунжутне масло, надішліть на 20-30 секунд в мікрохвильову піч.
4. Відваріть фунчозу в киплячій воді 3 хвилини після закипання, потім відкиньте на сито і промийте.
5. До овочів на сковороді викладіть фунчозу, додайте м'ясо, часник з імбиром, соєвий соус і прогрійте 1-2 хвилини, потім посипте кунжутним насінням і подавайте до столу.