Рецепт Фунчоза з овочами і м'ясом фото

Фунчоза з овочами і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Коли хочеться різноманітності, оскільки звичні страви і інгредієнти трохи набридли, тоді згадую про це рецепті. Розповім вам про популярному блюді, як приготувати фунчозу з овочами і м'ясом.

Опис приготування:

Локшину відварюють окремо, м'ясо обсмажують на сковороді, овочі трохи припускають на сковороді, стежте, щоб вони не втратили колір. У великій мисці змішують все підготовлені інгредієнти і подають страву. У вас відразу вийде і гарнір і основне, тому не потрібно ламати голову над приготуванням іншого.

  • Funčoza - 200 грам
  • Яловичина - 200 грам
  • Порей - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Селера - 2 штуки
  • Редис зелений - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Корінь імбиру - За смаком(2 см)
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Каєнський перець - 1 щіпка
  • Кунжутну олію - 2-3 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
  • Кунжутне насіння - 1 Ст. Ложка
фунчоза з овочами і м'ясом - фото крок 1
1. Вимийте овочі: розріжте перець на 2 частини, видаліть насіння і наріжте півкільцями. Зелений редис очистіть і наріжте тонкими скибочками, цибуля і селера наріжте кільцями.
фунчоза з овочами і м'ясом - фото крок 2
2. Вимийте яловичину, наріжте м'якоть невеликими скибочками. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть м'ясо, обсмажте його до готовності. Приберіть м'ясо зі сковороди і додайте овочі, готуйте кілька хвилин.
фунчоза з овочами і м'ясом - фото крок 3
3. Очистіть і наріжте дрібно зубчики часнику, натріть на тертці імбир і додайте до часнику. Посипте перцем кайенский і влийте кунжутне масло, надішліть на 20-30 секунд в мікрохвильову піч.
фунчоза з овочами і м'ясом - фото крок 4
4. Відваріть фунчозу в киплячій воді 3 хвилини після закипання, потім відкиньте на сито і промийте.
фунчоза з овочами і м'ясом - фото крок 5
5. До овочів на сковороді викладіть фунчозу, додайте м'ясо, часник з імбиром, соєвий соус і прогрійте 1-2 хвилини, потім посипте кунжутним насінням і подавайте до столу.

Схожі рецепти