Фунчоза з м'ясом

Фунчоза з м'ясом
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 35 хв.
Прозора китайська локшина з овочами і м'ясом - це і гарячий салат, і легкий, але поживний вечерю. Рекомендую на замітку всім любителям пікантною азіатської кухні рецепт фунчози з м'ясом.


опис приготування:

Фунчоза - це прозора локшина, яку широко використовують в японській, китайської, корейської та інших кухнях. Зазвичай її готують на крохмалі з бобових, але не варто фунчозу плутати з рисовою локшиною. дивіться, як приготувати фунчозу з м'ясом. Нам знадобиться яловичий фарш, упаковка фунчози і трохи овочів. Спеції та приправи зроблять блюдо по-справжньому пікантним, тому не економте на них.

  • Фарш із яловичини— 250 грам
  • Funčoza— 350 грам
  • помідори— 2 штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 2 штуки
  • Болгарський перець— 1 штука
  • Koriandr— 0.5 пучка
  • часник— 2-4 зубчиків
  • Соєвий соус— 4 Ст. ложки
  • лимонний оцет— 2 Ст. ложки
  • Перець чилі— 1 щіпка
  • огірок— 1 штука
  • Рослинна олія— 0.5 склянки
1 Насамперед відваріть фунчозу. Варимо згідно з інструкцією в киплячій воді хвилин 10 до готовності. Не переварити локшину. Потім обдайте холодною водою, злийте її і поріжте локшину на порційні стрічки. зручніше, звичайно, купити відразу порізану фунчозу і просто відварити.

2 Потім підготуйте овочі: морквину, болгарський перець порізати тонкими смужками. Найкраще це робити за допомогою спеціальної різання для корейської моркви.
часник подрібніть. Овочі викладіть в контейнер, додайте часник, перемішайте. Влийте соєвий соус, лимонний оцет, додайте дрібку чилі перцю. перемішайте, накрийте контейнер плівкою і відправте в холодильник.

3 Цибуля поріжте півкільцями.
Розігрійте в воке рослинне масло, додайте цибулю, обсмажте хвилину-дві, потім додайте яловичий фарш, перемішайте. Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте тмин.
зменшіть вогонь, продовжуйте смажити і помішувати хвилин 6-8.
Помідори поріжте кубиками (можете зняти шкірку). Додайте половину помідорів і половину подрібненого коріандру до м'яса, перемішайте. Гасіть хвилин 5, поки помідори не стануть м'якими.
Залишки масла краще злити з фаршу, відкинувши м'ясо на друшляк.

4 Змішайте фунчозу з фаршем, додайте залишилися помідори, koriandr і Огірок, порізаний тонкими смужками.
Перед подачею можете ще посолити і поперчити за смаком.
Смачного!

Схожі рецепти

Фунчоза з овочами і м'ясом

Фунчоза з овочами і м'ясом

Коли хочеться різноманітності, оскільки звичні страви і інгредієнти трохи набридли, тоді згадую про це рецепті. Розповім вам про популярному блюді, як приготувати фунчозу з овочами і м'ясом. опис приготування: Локшину відварюють окремо, м'ясо обсмажують на сковороді, овочі трохи припускають на...

читати далі
Фунчоза маринована

Фунчоза маринована

Фунчоза - тонка прозора локшина, яка популярна не тільки в азіатських країнах. Її додають в салати, супи, рибні та м'ясні страви. Щоб надати смак фунчозу, її слід правильно замаринувати. опис приготування: Цей вид локшини один з найпопулярніших продуктів харчування в азіатських країнах. А тепе...

читати далі
Фунчоза з баклажанами

Фунчоза з баклажанами

Пісні страви бувають дуже смачними і самодостатніми! Фунчоза з овочами тому яскравий приклад. легко, соковито і м'яса не треба! А готувати зовсім нескладно! опис приготування: Уважно читайте інструкцію з приготування фунчози. Деякі виробники рекомендують варити, а інші - тільки залити окропом....

читати далі
Фунчоза з брокколі

Фунчоза з брокколі

подивіться, як приготувати фунчозу з брокколі — відмінне блюдо для сімейної вечері. Готувати фунчозу можна з багатьма інгредієнтами. З різними овочами та корейськими грибами — ідеальний варіант. опис приготування: Дуже смачна страва, яке готується досить швидко. воно низькокалорійне, але в той...

читати далі
Фунчоза з яловичиною та овочами

Фунчоза з яловичиною та овочами

Ця незвичайна азіатська локшина стала останнім часом дуже популярна, і страви з неї роблять багато господинь, благо фунчоза продається в будь-якому магазині, і сьогодні ми приготуємо її з яловичиною та овочами. опис приготування: Сьогодні багато азіатських страви стали не тільки дуже популярні...

читати далі