Рецепт Фунчоза з баклажанами фото

Фунчоза з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня , Китайська кухня , В'єтнамська кухня
Овочі, Баклажан
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Пісні страви бувають дуже смачними і самодостатніми! Фунчоза з овочами тому яскравий приклад. Легко, соковито і м'яса не треба! А готувати зовсім нескладно!

Уважно читайте інструкцію з приготування фунчози. Деякі виробники рекомендують варити, а інші - тільки залити окропом.

  • Funčoza - 100 грам
  • Баклажан - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Селера черешкова - 1 штука (одне стебло)
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки (або рисовий оцет)
  • Цукор - 1-2 чайних ложок
  • Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Перець чилі - За смаком
  • Суміш прянощів - За смаком (можна брати готову для корейський або китайських страв)
фунчоза з баклажанами - фото крок 1
Продукти для страви.
фунчоза з баклажанами - фото крок 2
Фунчозу приготуйте за інструкцією на упаковці і обсушити. Для зручності можна порізати її ножицями на більш короткі шматочки.
фунчоза з баклажанами - фото крок 3
Овочі промийте, чистий. Наріжте баклажани локшиною.
фунчоза з баклажанами - фото крок 4
Морква і перець наріжте тонкою соломкою, цибулю наріжте уздовж тонко. Черешок селери наріжте напівпрозорими скибочками. Часник порубати.
фунчоза з баклажанами - фото крок 5
У воке або глибокій сковороді розігрійте масло і обсмажте баклажани до пом'якшення, помішуючи широкої лопаткою, щоб вони не м'яли.
фунчоза з баклажанами - фото крок 6
Послідовно додайте моркву, цибуля і перець. Помішуйте після кожної добавки. В останню чергу додайте селеру і часник.
фунчоза з баклажанами - фото крок 7
Всипте цукор, влийте лимонний сік і соєвий соус. Перемішайте і додайте фунчозу. Ще раз добре перемішайте і посипте перцем і прянощами. В останній раз перемішайте.
фунчоза з баклажанами - фото крок 8
Подавати таку фунчозу можна відразу. А можна остудити в холодильнику і подавати як гостру закуску. У будь-якому випадку при подачі посипте фунчозу з баклажанами нарізаною зеленою цибулею.

Схожі рецепти