Фунчоза з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Це досить незвичайне блюдо азіатської кухні зі скляної локшини, овочів і м'яса, яке обов'язково варто спробувати. Рецепт фунчози з болгарським перцем досить простий - переконайтеся самі!
Як приготувати фунчозу з болгарським перцем я дізналася порівняно недавно і по початку дуже скептично поставилася до цих трохи дивним прозорим макаронів, але все-таки ризикнула спробувати. Можу вас запевнити, що, незважаючи на трохи незвичайний смак, в цілому страва вийшла дуже смачним і при цьому легким. І зараз я поспішаю поділитися з вами простим рецептом фунчози з болгарським перцем.
- Фунчоза в пачці - 0, 5 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- М'ясо - 250 грам
- Соєвий соус - За смаком
- Оцет - За смаком
- Мелений коріандр - За смаком
- Суміш перців - За смаком
- Сіль - За смаком
- Свіжа зелень - За смаком
Для початку подрібнюємо овочі: перець нарізаємо кубиками, цибуля півкільцями, моркву соломкою, а часник і зелень просто подрібнюємо. Макарони заливаємо окропом і залишаємо на 7 хвилин.
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому цибулю, потім додаємо перець, обсмажуємо ще кілька хвилин і додаємо моркву.
М'ясо нарізаємо тонко.
Обсмажуємо на сковороді з усіх боків протягом 4-5 хвилин.
Обсмажене м'ясо дрібно нарізаємо.
Тепер з'єднуємо всі інгредієнти, додаємо спеції і сіль за смаком, Збризгуємо соєвим соусом і оцтом. Ретельно перемішуємо і розкладаємо по тарілках.