Рецепт Фунчоза з болгарським перцем фото

Фунчоза з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня , Китайська кухня
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Це досить незвичайне блюдо азіатської кухні зі скляної локшини, овочів і м'яса, яке обов'язково варто спробувати. Рецепт фунчози з болгарським перцем досить простий - переконайтеся самі!

Опис приготування:

Як приготувати фунчозу з болгарським перцем я дізналася порівняно недавно і по початку дуже скептично поставилася до цих трохи дивним прозорим макаронів, але все-таки ризикнула спробувати. Можу вас запевнити, що, незважаючи на трохи незвичайний смак, в цілому страва вийшла дуже смачним і при цьому легким. І зараз я поспішаю поділитися з вами простим рецептом фунчози з болгарським перцем.

  • Фунчоза в пачці - 0, 5 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • М'ясо - 250 грам
  • Соєвий соус - За смаком
  • Оцет - За смаком
  • Мелений коріандр - За смаком
  • Суміш перців - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Свіжа зелень - За смаком
фунчоза з болгарським перцем - фото крок 1
Для початку подрібнюємо овочі: перець нарізаємо кубиками, цибуля півкільцями, моркву соломкою, а часник і зелень просто подрібнюємо. Макарони заливаємо окропом і залишаємо на 7 хвилин.
фунчоза з болгарським перцем - фото крок 2
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому цибулю, потім додаємо перець, обсмажуємо ще кілька хвилин і додаємо моркву.
фунчоза з болгарським перцем - фото крок 3
М'ясо нарізаємо тонко.
фунчоза з болгарським перцем - фото крок 4
Обсмажуємо на сковороді з усіх боків протягом 4-5 хвилин.
фунчоза з болгарським перцем - фото крок 5
Обсмажене м'ясо дрібно нарізаємо.
фунчоза з болгарським перцем - фото крок 6
Тепер з'єднуємо всі інгредієнти, додаємо спеції і сіль за смаком, Збризгуємо соєвим соусом і оцтом. Ретельно перемішуємо і розкладаємо по тарілках.

Схожі рецепти