Рецепт Фунчоза маринована фото

Фунчоза маринована
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Салати

Фунчоза - тонка прозора локшина, яка популярна не тільки в азіатських країнах. Її додають в салати, супи, рибні та м'ясні страви. Щоб надати смак фунчозу, її слід правильно замаринувати.

Цей вид локшини один з найпопулярніших продуктів харчування в азіатських країнах. А тепер фунчоза цілком доступна і у нас, її можна знайти в будь-якому супермаркеті. Найголовніше гідність цього продукту в тому, що фунчоза несмачна і легко вбирає в себе аромати продуктів, з якими готується. Сьогодні я розповім вам, як приготувати фунчозу мариновану, щоб додати вашому салату незвичайний азіатський стиль і смак.

  • Funčoza - 150 грам
  • Огірок - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Часник - 3-4 зубчиків
фунчоза маринована - фото крок 1
Приготуємо заправку для маринування фунчози. Для цього добре перемішуємо в невеликому посуді соєвий соус, оливкова олія, цукор і часник, пропущений через чеснокодавку.
фунчоза маринована - фото крок 2
Потім нарізаємо овочі тонкою соломкою.
фунчоза маринована - фото крок 3
Перекладаємо овочі соломкою в миску з заправкою і добре перемішуємо.
фунчоза маринована - фото крок 4
Тепер приступимо до фунчозу. На кожній пачці написано, як правильно її готувати. Я залив локшину окропом, накрив кришкою і залишив на 5 хвилин.
фунчоза маринована - фото крок 5
Відкидаємо готову фунчозу на друшляк і промиваємо холодною водою.
фунчоза маринована - фото крок 6
І останній етап: перекладаємо готову фунчозу до овочів і добре перемішуємо. Потім відправляємо маринуватися в холодильник мінімум на 1 час, а максимум - на 6.

Схожі рецепти