Фунчоза з яловичиною та овочами
(покроковий рецепт з фото)
Ця незвичайна азіатська локшина стала останнім часом дуже популярна, і страви з неї роблять багато господинь, благо фунчоза продається в будь-якому магазині, і сьогодні ми приготуємо її з яловичиною та овочами.
Сьогодні багато азіатських страви стали не тільки дуже популярні, але і грунтовно закріпилися в нашому повсякденному раціоні, це стосується, в тому числі і фунчози. З цієї симпатичної на вигляд прозорої локшини можна приготувати досить багато страв на кожен день, і сьогодні я розповім вам, як зробити фунчозу з яловичиною та овочами. Таке блюдо виходить досить ситним і дуже смачним, і скажу вам чесно, в моєму раціоні фунчоза майже повністю замінила звичайні макарони. Ну а оскільки ця локшина продається в будь-якому великому магазині, кожен з вас може зробити фунчозу з яловичиною і овочами в домашніх умовах. Спробуйте, це дійсно дуже смачно.
- Яловичина - 300 грам (філе)
- Funčoza - 150 грам
- Морква - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком