Рецепт Фунчоза з яловичиною та овочами фото

Фунчоза з яловичиною та овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ця незвичайна азіатська локшина стала останнім часом дуже популярна, і страви з неї роблять багато господинь, благо фунчоза продається в будь-якому магазині, і сьогодні ми приготуємо її з яловичиною та овочами.

Сьогодні багато азіатських страви стали не тільки дуже популярні, але і грунтовно закріпилися в нашому повсякденному раціоні, це стосується, в тому числі і фунчози. З цієї симпатичної на вигляд прозорої локшини можна приготувати досить багато страв на кожен день, і сьогодні я розповім вам, як зробити фунчозу з яловичиною та овочами. Таке блюдо виходить досить ситним і дуже смачним, і скажу вам чесно, в моєму раціоні фунчоза майже повністю замінила звичайні макарони. Ну а оскільки ця локшина продається в будь-якому великому магазині, кожен з вас може зробити фунчозу з яловичиною і овочами в домашніх умовах. Спробуйте, це дійсно дуже смачно.

  • Яловичина - 300 грам (філе)
  • Funčoza - 150 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
фунчоза з яловичиною та овочами - фото крок 1
Насамперед займемося підготовкою овочів, чистимо моркву і цибулю, нарізаємо морквину соломкою, а ріпчаста цибуля ріжемо півкільцями.
фунчоза з яловичиною та овочами - фото крок 2
Часник чистимо і подрібнюємо.
фунчоза з яловичиною та овочами - фото крок 3
Очищаємо перець від насіння, промиваємо його і нарізаємо півкільцями. Перець краще брати різних кольорів, так блюдо буде виглядати нарядней.
фунчоза з яловичиною та овочами - фото крок 4
Яловичину гарненько промиваємо, висушуємо її за допомогою паперових рушників і нарізаємо впоперек волокон брусками.
фунчоза з яловичиною та овочами - фото крок 5
Тепер нагріваємо на сковороді рослинне масло і смажимо яловичину на сильному вогні протягом 5-6 хвилин.
фунчоза з яловичиною та овочами - фото крок 6
Після цього викладаємо на сковороду до м'яса все нарізані овочі (крім часнику), посипаємо меленим перцем за смаком і смажимо все, помішуючи, 2-3 моменти.
фунчоза з яловичиною та овочами - фото крок 7
Потім додаємо часник, соєвий соус, сіль за смаком, перемішуємо всі інгредієнти і смажимо ще 2 хвилини.
фунчоза з яловичиною та овочами - фото крок 8
Фунчозу відварюємо протягом 5 хвилин після закипання води, потім відкидаємо локшину на друшляк і викладаємо на сковороду до м'яса і овочів. Перемішуємо все, прогреваем буквально хвилинку і знімаємо з вогню.
фунчоза з яловичиною та овочами - фото крок 9
Ось тепер можна розкласти фунчозу з яловичиною і овочами по порційних тарілочках і влаштує вечерю в азіатському стилі. Смачного!

Схожі рецепти