Рецепт Фунчоза з брокколі фото

Фунчоза з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Брокколі , Локшина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Подивіться, як приготувати фунчозу з брокколі - відмінне блюдо для сімейної вечері. Готувати фунчозу можна з багатьма інгредієнтами. З різними овочами та корейськими грибами - ідеальний варіант.

Опис приготування:

Дуже смачна страва, яке готується досить швидко. Воно низькокалорійне, але в той же час ситне. Фунчозу готують з різними продуктами, в тому числі і з м'ясом. У нас простий пісний варіант, який припаде до душі вегетаріанцям і привнесе різноманітність в раціон м'ясоїда.

  • Funčoza - 100 грам
  • Морква - 1 штук
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Корейські гриби - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Паростки сої - 100 грам
  • Брокколі - 100 грам
  • Соєвий соус - 50 грам
фунчоза з брокколі - фото крок 1
1. Насамперед нам потрібно відварити фунчозу так, як написано на упаковці. Попередньо замочіть її хвилин на 20. Тим часом капусту розберіть на суцвіття і відварити в підсоленій воді до готовності. Коли фунчоза звариться (варити її потрібно не більше 10 хвилин), її слід відкинути на друшляк і остудити.
фунчоза з брокколі - фото крок 2
2. Для цієї страви відмінним доповненням стануть корейські гриби. Я брала свинушки. А також добре підійдуть соєві паростки, солодкий перець та інші овочі на ваш розсуд.
фунчоза з брокколі - фото крок 3
3. Цибулю і моркву потрібно очистити, нарізати і обсмажити до золотистого кольору на оливковій або іншому рослинному маслі. Спосіб нарізки краще вибирати традиційний (терка для моркви, а для лука - нарізка півкільцями).
фунчоза з брокколі - фото крок 4
4. Розрізати фунчозу чи ні - залежить лише від вас, я завжди залишаю цілої. Додаємо соєві паростки, обсмажені цибулю і моркву, солодкий перець (в сирому вигляді, але можна трохи припустити), а також відварну брокколі і корейські гриби. Заправляється все соєвим соусом. Перед подачею блюдо можна розігріти, а можна подавати і в холодному вигляді.

Схожі рецепти