Салат «Фунчоза з м'ясом»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Одне з модних і популярних страв азіатської кухні приготувати вдома не так і складно. Ситний, гострий, незвичайний салат з цієї локшини виходить дуже смачним і цілком замінить собою вечерю, вам сподобається!
Опис приготування:
Цей дуже ситний закусочний салат напевно знаком любителям страв східної кухні. Його не так і складно приготувати вдома, це блюдо замінить повноцінний вечерю. Рецепт приготування салату"Фунчоза з м'ясом" перед вами. Я сподіваюся, що опис і фото кроків вам допоможе і салат вийде смачним!
- Funčoza - 200 грам
- Свинина - 300 грам
- Морква - 2 штуки (середнього розміру)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (велика цибулина)
- Огірок свіжий - 3 штуки (середніх)
- Часник - 4 зубчики
- Червоний гострий перець мелений - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Зелень кінзи - 1 пучок
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки (за смаком
) - Натрію глютамат - 1 Чайна ложка (приправа "кристаллик")
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
М'ясо нарізаємо тонкою соломкою. Щоб воно краще різалося, можна його заморозити.
І обсмажуємо м'ясо на невеликій кількості рослинного масла до готовності. В кінці злегка посолити.
Очистимо морквину, натремо її на спеціальній тертці, як для корейської моркви.
Чистить і narezhem цибулю, потім обсмажити його з морквою до легкого рум'янцю.
Огірки натираємо на тій же тертці або нарізаємо тонкою соломкою.
Зелень кінзи дрібно рубаємо, часник натираємо на дрібній тертці.
Відварюємо фунчозу в злегка підсоленій воді хвилини 2. Потім воду зливаємо, а локшину наріжемо ножицями і відправимо назад в каструлю.
Додамо до локшині м'ясо, перемішуємо.
І додаємо до фунчозу з м'ясом все підготовлені інгредієнти: цибуля з морквою, огірок, спеції, крім соєвого соусу. Перемішуємо.
Подаємо салат і соєвий соус до столу. Поливаємо соусом до смаку.