Салат «Фунчоза з м'ясом»
(покроковий рецепт з фото)
Одне з модних і популярних страв азіатської кухні приготувати вдома не так і складно. Ситний, гострий, незвичайний салат з цієї локшини виходить дуже смачним і цілком замінить собою вечерю, вам сподобається!
Цей дуже ситний закусочний салат напевно знаком любителям страв східної кухні. Його не так і складно приготувати вдома, це блюдо замінить повноцінний вечерю. Рецепт приготування салату "фунчоза з м'ясом" перед вами. Я сподіваюся, що опис і фото кроків вам допоможе і салат вийде смачним!
- Funčoza - 200 грам
- Свинина - 300 грам
- Морква - 2 штуки (середнього розміру)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (велика цибулина)
- Огірок свіжий - 3 штуки (середніх)
- Часник - 4 зубчики
- Червоний гострий перець мелений - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Зелень кінзи - 1 пучок
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки (за смаком
) - Натрію глютамат - 1 Чайна ложка (приправа "кристаллик")
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Додамо до локшині м'ясо, перемішуємо.