Салат «Фунчоза з креветками»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам хочеться смачного оригінального салату, але ще не вирішили якого саме, то зверніть увагу на чудове поєднання локшини фунчоза з креветками і огірками в цьому простому рецепті.
У рецепті використовуються інгредієнти, які швидко і легко засвоюються. Допомагають цьому і властивості рисової локшини, яка сама по собі не має смаку, але приємна, пружна. Вона має здатність насичуватися смаками продуктів або соусів, з якими її подають. З нею салат набуває яскраво виражений смак, а саме блюдо стає більш ситним.
Тепер ви можете порадувати своїх близьких оригінальним блюдом, користуючись простим рецептом, як приготувати салат "фунчоза з креветками" .
- Королівські креветки - 600 грам
- Локшина фунчоза - 150 грам
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Огірок - 2 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
1. Локшину фунчоза зваріть. Для цього в кипляче, підсолену воду опустіть гнізда локшини. Зніміть з вогню через 1-2 хвилини. Окиньте її в друшляк. Після того, як вона охолоне до температури тіла, наріжте на більш короткі частини.
2. Разморозьте креветки. Очистіть їх від панцира. Підготуйте сковорідку: розігрійте і влийте в неї рослинне масло. Креветки викладайте в масло, коли воно буде добре прогріте. Потім обсмажте їх з кожного боку. Злегка поперчіть, додайте часник (залежить від вашого смаку).
3. Візьміть морквину по-корейськи. Зменшіть довжину соломки з морквини, порізавши її на більш короткі частини.
4. Помийте огірки. Покришите їх соломкою.
5. Покладіть все нарізані продукти в салатник, додайте креветки. Заправте майонезом. Акуратно перемішайте. Їжте із задоволенням!