Рецепт Салат «Фунчоза з креветками» фото

Салат «Фунчоза з креветками»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Якщо вам хочеться смачного оригінального салату, але ще не вирішили якого саме, то зверніть увагу на чудове поєднання локшини фунчоза з креветками і огірками в цьому простому рецепті.

У рецепті використовуються інгредієнти, які швидко і легко засвоюються. Допомагають цьому і властивості рисової локшини, яка сама по собі не має смаку, але приємна, пружна. Вона має здатність насичуватися смаками продуктів або соусів, з якими її подають. З нею салат набуває яскраво виражений смак, а саме блюдо стає більш ситним.

Тепер ви можете порадувати своїх близьких оригінальним блюдом, користуючись простим рецептом, як приготувати салат "фунчоза з креветками" .

  • Королівські креветки - 600 грам
  • Локшина фунчоза - 150 грам
  • Морква по-корейськи - 100 грам
  • Огірок - 2 штуки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
салат
1. Локшину фунчоза зваріть. Для цього в кипляче, підсолену воду опустіть гнізда локшини. Зніміть з вогню через 1-2 хвилини. Окиньте її в друшляк. Після того, як вона охолоне до температури тіла, наріжте на більш короткі частини.
салат
2. Разморозьте креветки. Очистіть їх від панцира. Підготуйте сковорідку: розігрійте і влийте в неї рослинне масло. Креветки викладайте в масло, коли воно буде добре прогріте. Потім обсмажте їх з кожного боку. Злегка поперчіть, додайте часник (залежить від вашого смаку).
салат
3. Візьміть морквину по-корейськи. Зменшіть довжину соломки з морквини, порізавши її на більш короткі частини.
салат
4. Помийте огірки. Покришите їх соломкою.
салат
5. Покладіть все нарізані продукти в салатник, додайте креветки. Заправте майонезом. Акуратно перемішайте. Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти