Рецепт Салат «Фунчоза з овочами» фото

Салат «Фунчоза з овочами»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Вже багато людей в нашій країні знають, як приготувати салат"Фунчоза з овочами" . Це азіатське блюдо давно увійшло в нашу російську кухню. Спробуйте зробити мій варіант салату. Це швидко і легко!

Опис приготування:

Я люблю готувати більш класичний рецепт, точніше він у мене найкраще виходить. У ньому немає нічого зайвого, тільки локшина, заправка, огірок і моркву. Виходить блюдо в корейському стилі. Гостре в міру і мінімалістське. Його можна подавати як гарнір до смаженого м'яса.

  • Funčoza - 150 грам
  • Морква - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Кріп, гілочка - 1 штука
  • Петрушка, гілочка - 1 штука
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Суміш спецій - 2 чайних ложки(Koriandr, сушений часник, чорний і червоний перець.)
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - За смаком
салат
Фунчозу замочіть в гарячій воді на 7 хвилин.
салат
Потім злийте воду і локшину залиште в друшляку, щоб вода повністю скла.
салат
Морква і огірок почистите, помийте і наріжте соломкою. Chesnok чистий, подрібніть. Петрушку і кріп промийте і дрібно нарубати.
салат
Морква покладіть в миску і перемішайте, щоб пішов сік.
салат
Для заправки змішайте оцет з маслом, спеціями і сіллю.
салат
До моркви додайте огірок, зелень, фунчозу і часник. Залийте інгредієнти заправкою і перемішайте.
салат
Залиште салат на 2 годину, щоб він настоявся. Приємною дегустації!

Схожі рецепти