Салат «Фунчоза з овочами»
(покроковий рецепт з фото)
Вже багато людей в нашій країні знають, як приготувати салат "фунчоза з овочами" . Це азіатське блюдо давно увійшло в нашу російську кухню. Спробуйте зробити мій варіант салату. Це швидко і легко!
Я люблю готувати більш класичний рецепт, точніше він у мене найкраще виходить. У ньому немає нічого зайвого, тільки локшина, заправка, огірок і моркву. Виходить блюдо в корейському стилі. Гостре в міру і мінімалістське. Його можна подавати як гарнір до смаженого м'яса.
- Funčoza - 150 грам
- Морква - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Кріп, гілочка - 1 штука
- Петрушка, гілочка - 1 штука
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Суміш спецій - 2 чайних ложки(Koriandr, сушений часник, чорний і червоний перець.)
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - За смаком

Фунчозу замочіть в гарячій воді на 7 хвилин.

Потім злийте воду і локшину залиште в друшляку, щоб вода повністю скла.

Морква і огірок почистите, помийте і наріжте соломкою. Chesnok чистий, подрібніть. Петрушку і кріп промийте і дрібно нарубати.

Морква покладіть в миску і перемішайте, щоб пішов сік.

Для заправки змішайте оцет з маслом, спеціями і сіллю.

До моркви додайте огірок, зелень, фунчозу і часник. Залийте інгредієнти заправкою і перемішайте.

Залиште салат на 2 годину, щоб він настоявся. Приємною дегустації!