Фунчоза з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Funčoza - блюдо азіатської кухні, набирає популярність через простоту приготування і дуже яскравого і незабутнього смаку. Якщо бажаєте спробувати нову цікаву страву, обов'язково приготуйте!
Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування фунчози з креветками. Фунчозу можна попередньо відварити до готовності, це займе 2 хвилини, не більше. Креветки обсмажуються на сковороді з овочами і соєвим соусом. Фунчоза додається в самому кінці. Вдалого приготування!
- Funčoza - 100 грам
- Креветки - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Салат китайський - 100 грам
- Соус соєвий - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Цибуля зелена - За смаком
Креветки очищаємо і промиваємо. Зелену цибулю подрібнюємо, трьом на тертці моркву, нарізаємо кубиками перець і ріпчасту цибулю.
Розігріваємо в сковороді рослинне масло. Обсмажуємо на ньому креветки 2-3 хвилини. Додаємо одне яйце, перемішуємо. Готуємо ще хвилину.
Додаємо тепер нарізану цибулю. roza_ker 2 хвилини, помішуючи.
Кладемо моркву. Готуємо ще хвилину.
Тепер додайте китайський салат і перець. Смажимо до готовності овочів. Вливаємо соєвий соус за смаком.
Додайте фунчозу (відварену 2 хвилини в окропі). Перемішайте.
Смачного!