Тісто - рецепти від домашніх кухарів

Вірменський матнакаш

Вірменський матнакаш

Якщо ви хочете спробувати спекти власний хліб, то придивіться до рецептом вірменського матнакашу, який готується дуже просто, в результаті виходить смачно. Особливо хороша скоринка. опис приготування: Перед вами нескладний рецепт вірменського матнакашу, який дуже легко спекти на домашній кухні...

читати далі
Печиво `Кавові зерна`

Печиво `Кавові зерна`

Незвичайне печиво з приголомшливим ароматом кави і формою схожою на кавові зерна. Печиво виходить м'яке, розсипчасте і дуже ніжне. Готується дуже просто і швидко! Дуже добре підходить до чашечки кави. опис приготування: Печиво дуже смачне! Розчинна кава можна замінити натуральним, але тоді йог...

читати далі
Печиво з цукерками MM`s

Печиво з цукерками MM`s

Нескладний рецепт з найпростіших інгредієнтів для приготування смачного печива зі знаменитими цукерками. кількість порцій: 3-4 Мука— 2 склянки Сода— 0,5 чайних ложки Вершкове масло— 170 грам коричневий цукор— 1 Склянка цукровий пісок— 0,5 склянки яйце— 2 штуки ванілін— 2 чайних ложки пакетики ц...

читати далі
Пиріг в духовці

Пиріг в духовці

Якщо вам потрібні рецепти простий випічки, то цей буде доречним. дивіться, як приготувати пиріг в духовці з начинкою з персиків. Готувати будемо на покупному тесті, так що завдання спрощується в рази. опис приготування: Перед подачею такої пиріг я рекомендую остудити. Але є відмінний варіант п...

читати далі
Торт з чорносливом і волоським горіхом

Торт з чорносливом і волоським горіхом

З цього рецепта ви дізнаєтеся як приготувати торт з чорносливом і волоським горіхом. Це досить простий у приготуванні, але дейставітельно смачний тортик до вечірнього чаювання для всієї родини. опис приготування: Якщо ви хочете зробити начинку густішою і тягучою, то в смтану можна додати желат...

читати далі
Яблучний пиріг з дріжджового тіста

Яблучний пиріг з дріжджового тіста

Цей яблучний пиріг з дріжджового тіста в домашніх умовах готується дуже просто. А як - я вам зараз розповім! Тісто беремо готове, а яблучка — послаще. Смачна і швидка випічка виходить! опис приготування: Такий пиріг дуже смачний і ніжний, він не затримується на столі. Тут використовується клас...

читати далі
Абес для запікання

Абес для запікання

дзвін (в перекладі з франц.) — пробка. Готується на основі житнього борошна, вершкового масла і води з сіллю. Використовується для запікання різних видів м'яса або піддонів тортів. Абес не вживають в їжу! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування Абес для запікання. Абес сприяє...

читати далі
Абрикосовий пиріг на дріжджах

Абрикосовий пиріг на дріжджах

Дуже легкий в приготуванні пиріг, який буде прикрасою святкового столу! опис приготування: Для приготування тіста необхідно просіяти борошно, висипати її гіркою і зробити в центрі поглиблення, додати туди дріжджі і 1 ложку фруктози. Потім акуратно влити туди молоко і все поспішаючи перемішати....

читати далі
Абрикосовий пиріг на швидку руку

Абрикосовий пиріг на швидку руку

Хочете спекти смачний пиріг, витративши на нього мінімум часу, не страждаючи від складності, і маючи всі необхідні компоненти? Тоді даний абрикосовий пиріг ваш. опис приготування: Інгредієнти для нього підібрати нескладно, приготувати просто, а смак у цього пирога дивовижний! яйця— 3 штуки ц...

читати далі
Абрикосовий пиріг з ваніллю

Абрикосовий пиріг з ваніллю

Легкий чарівний аромат абрикосів і ванілі зробить незабутнє враження на Ваших гостей! Так що давайте я розповім, як зробити абрикосовий пиріг з ваніллю, а ви спробуєте його зробити! опис приготування: Такий рецепт приготування абрикосового пирога з ваніллю відмінно підходить для випадків. коли...

читати далі
Ачма абхазька

Ачма абхазька

Цей рецепт приготування ачми абхазької я ще не зустрічала на сайті. Блюдо виходить смачне, ситне, і дуже соковите. Крім того, я використовую готове тісто, так що пиріг ще й швидкий виходить! опис приготування: Цей простий рецепт ачми абхазької вам точно сподобається! Це випічка хоч і відрізняє...

читати далі
Ачма справжня

Ачма справжня

Ачма справжня готується з листкового тіста і розсолу сиру. У наш час мало хто буде готувати листкове тісто самостійно, так що рекомендую купити гарне тісто в магазині. Ситно і смачно! опис приготування: Приготуємо ачму справжню в домашніх умовах. Листкове тісто розділіть на чотири рівні частин...

читати далі
Аджарські хачапурі

Аджарські хачапурі

Що таке аджарські хачапурі? Східне сирне блюдо з дріжджового тіста у вигляді пирога з запеченим яйцем. Аджарські хачапурі відрізняються від грузинських тим, що готуються завжди з дріжджового тіста. опис приготування: Дуже смачні хачапурі з сиром і яйцем нагадали нам відразу про літо, сонце, тe...

читати далі
Афарар з м`ясом

Афарар з м`ясом

Афарар - це національне Лезгинську блюдо з дуже тонкого тіста з начинкою. Я давно роблю це блюдо по простому рецептом, як приготувати афарар з м'ясом. дуже ситне, смачне і соковите! опис приготування: Фарш я використовую свинячо-яловичий, щоб начинка виходила в міру соковитою. Товстим шаром на...

читати далі
Ажурні млинці на дріжджах

Ажурні млинці на дріжджах

Ажурні млинці отримали свою назву за зовнішній вигляд, вони схожі на мереживні серветки. Ви дізнаєтеся, як приготувати ажурні млинці на дріжджах, щоб вони були тонкими, красивими і дуже смачними. опис приготування: Найвдаліша начинка для млинців, на мій погляд, це сир. Хоча млинці на дріжджах,...

читати далі
Ажурні млинці з сиром

Ажурні млинці з сиром

Все буде в ажурі. У тому числі млинці, так що ловіть рецепт приготування ажурних млинчиків з сиром. смачно, просто, швидко. Рідні та друзі будуть просити рецепт і облизувати пальчики! опис приготування: Щоб ажурні млинці з сиром в домашніх умовах це був справжній ажурними, найкраще готувати їх...

читати далі
Алю паратха

Алю паратха

Алю паратха - індійська тонка коржик. готується швидко, просто, та ще й дешево! Така коржик ідеально підійде до супу і бульйону, стане відмінним перекусом на прогулянці. обов'язково приготуйте! опис приготування: Алю паратха - це незвичайна картопляна коржик, в начинку додаються часник і соєви...

читати далі
Амарантово-вівсяний хліб

Амарантово-вівсяний хліб

Амарантового-вівсяний хліб — справжнє джерело корисних речовин! Такий хліб має апетитним горіховим запахом і незвичайним солодкуватим смаком. Приготуйте його на заквасці — вам точно сподобається! опис приготування: Існує величезна безліч рецептів хліба, але я настійно рекомендую вам дізнатися,...

читати далі
Амарантові булочки для бургерів

Амарантові булочки для бургерів

Для тих, хто ніколи не пробував спекти хліб, булочки чи пиріжки на амарантового борошні, розповім, як приготувати амарантові булочки для бургерів — відмінну корисну основу для ситного перекусу. опис приготування: Вам більше не потрібно купувати булочки для бургерів, адже за допомогою цього рец...

читати далі
Амарантові хлібці

Амарантові хлібці

Спробуйте приготувати відмінні закусочні хлібці для будь-якої начинки або страви. Дивіться рецепт приготування амарантових хлібців і записуйте: дуже просте, але ситне і дієтичне блюдо! опис приготування: Амарантові хлібці можна часто зустріти на полицях магазину. Їх можна приготувати самостійн...

читати далі