Паска в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Не за горами паска і багато хто вже думають які паски приготувати, щоб вийшов смачний і гарний святковий стіл. Раджу вам спекти хоча б один паску в мультиварці. Думаю у вас все вийде.
Приготувати гарне тісто для паски в мультиварці не так просто, в рецепті я не вказую точну кількість борошна, так як тісто потрібно визначати по консистенції. Воно повинно бути по пружності таким, як мочка вашого вуха. Щоб тісто не липло до рук його досить довго вимішують. Але увагу! Тісто має бути не липким, але форму не тримати. Якщо ви скачати кулю і покладіть його на стіл, воно розповзається. Якщо заб'єте тісто борошном, то отримаєте сухий і твердий паску. Так що борошно додавайте поступово, а руки можна змащувати соняшниковою олією. Коли поставите тісто для паски на режим "підігрів", стежте щоб температура не була вище 30-35 градусів, а то тісто просто звариться. Час випічки може варіюватися від параметрів вашої мультиварки і від кількості тесту. Успіхів і приємного апетиту.
- Борошно - 3-4 склянок
- Цукор - 1 Склянка
- Дріжджі - 10 грам
- Яйця - 4 штуки
- Апельсин - 2 штуки
- Олія - 150 грам
- Цукати - 100 грам
- Ванілін - За смаком
- Молоко - 1 Склянка