Рецепт Паска в мультиварці «Redmond» фото

Паска в мультиварці «Redmond»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Пасха
Випічка
Кількість порцій: 1
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Скуштувавши такого паски, ваші рідні та гості будуть приємно здивовані. Паска виходить дивно смачним, рум'яним і ароматним. Смаком паски ви попадете всім без сумніву, і свято вийде на славу.

Опис приготування:

Яка ж Пасха обходиться без смачного і ароматного паски? І якщо у вас з якоїсь причини немає духовки, але є мультиварка"Редмонд" , то вам на виручку прийде ось цей простий рецепт. Звичайно, випічка в духовці завжди смачніше, це всім відомо, але не залишати ж сім'ю без паски! Дізнайтеся з цього рецепта, як приготувати паску в мультиварці"Редмонд" , і спечіть цю ароматну здобу на свято.


  • Молоко - 110 мілілітрів
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сир - 150 грам (не нижче 18% жирності)
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 100-150 грам (залежить від того, наскільки солодку випічку ви любите)
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Дріжджі сухі - 3 чайних ложки
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Ізюм або цукати - 100 грам
  • Борошно - 500 грам
1
Насамперед приготуємо опару. Для цього в теплому молоці розчинний сухі дріжджі і чайну ложку цукру. Нехай дріжджі піднімуться шапочкою. Потім додамо 2-3 столові ложки борошна, розмішати. Поставимо опару в тепле місце, нехай підніметься.
2
Збиваємо яйця з цукром, додаємо до них сир, розтоплене і охолоджене вершкове масло, сіль і ванільний цукор. Збиваємо-розмішуємо. Крупинки сиру не повинні відчуватися в отриманої маси.
3
Додаємо опару, перемішуємо і невеликими порціями підсипає просіяне борошно. Замішуємо м'яке живе тісто. Накриваємо тісто рушником, ставимо його в тепле місце, нехай підніметься рази в 2.
4
Цукати наріжемо на невеликі шматочки. Якщо використовуєте родзинки, заздалегідь промийте його і підсушіть. Підмішуємо цукати або родзинки в тісто.
5
Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом, викладаємо в неї колобок з нашого тесту. Тепер чекаємо, поки тісто знову виросте вдвічі.
6
Закриваємо кришку мультиварки, виставляємо режим"Випічка" і час - 1 час.
7
Поки паска випікається, можна зробити глазур: добре збийте 1 білок, чайну ложку лимонного соку і 100 г. Цукрової пудри.
8
Готову паску виймаємо з мультиварки і охолоджуємо. Потім змащуємо глазур'ю і посипаємо цукатами, або цукрової різнобарвною посипкою.

Схожі рецепти