Рецепт Англійська паска фото

Англійська паска
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Тісто, Яйця
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На святковий стіл, Пасха
Випічка

Англійська паску по форму нагадує мереживну баранку, величезну і пишну. Виходить паску повітряним, м'яким і дуже смачним. Перед вами - простий покроковий рецепт з фотографіями.

Англійська паску готується з дріжджового тіста. На приготування у вас піде ніч і пару годин дня, так що виділіть час. Глазур для англійської паски можна приготувати зі склянки цукрової пудри і пару ложок молока або апельсина соку.

  • Борошно - 3 1/4 склянки
  • Дріжджі сухі - 2 1/8 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1/3 склянки
  • Вершкове масло - 110 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Екстракт ваніліну - 2 чайних ложки
  • Апельсин - 1 штука (потрібна цедра)
англійська паску - фото крок 1
1. Змішайте в мисці склянка борошна, 1/8 чайної ложки сухих дріжджів і півсклянки води. Накрийте кухонним рушником і залиште на ніч в кухні на столі.
англійська паску - фото крок 2
2. З ранку в тісто додайте залишилися дріжджі, сіль, цукор, топлене масло, яйця і жовток, ванілін, цедру одного апельсина.
англійська паску - фото крок 3
3. Замісити еластичне тісто. Найкраще це робити в комбайні, т.К. Тісто треба місити довго і на першій стадії воно дуже буде липнути до рук. Заміс викладіть в миску, накрийте рушником і залиште на годину-дві.
англійська паску - фото крок 4
4. Коли тісто підніметься, розділіть його на 3 рівних частини і скачайте з кожної ковбаску.
англійська паску - фото крок 5
5. Склейте кінці трьох ковбасок. Почніть плести кіску.
англійська паску - фото крок 6
6. Kosicki ділянку, а кінці склейте.
англійська паску - фото крок 7
7. Потім з косички зробіть коло, склеївши її кінцями.
англійська паску - фото крок 8
8. Кільце накрийте рушником, залиште на годину. Потім викладіть на застелений пергаментом деко і відправляйте в розігріту до 180 градусів духовку. Через 15 хвилин понизьте температуру до 170 і запікайте ще 20 хвилин. Англійська паску буде золотисто-коричневим. Готову паску остудіть, змастіть глазур'ю і посипте кондитерської посипкою. Смачного!

Схожі рецепти