Рецепт Англійська домашня булочка фото

Англійська домашня булочка
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Тісто, Борошно
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На святковий стіл, На сніданок
Випічка, Булочки

Рецепт приготування Англійської домашньої булочки.

Кількість порцій: 20
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Олія - 50 грам
  • Мед - 30 грам
  • Теплої води - 250 мілілітрів
  • Дріжджі - 7 грам
  • Кукурудзяної муки - 60 грам
  • Муки - 1, 3 кілограма (можна використовувати пшеничну)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
англійська домашня булочка - фото крок 1
Сначла збиваємо разом мед, масло і молоко. Коли суміш почне пінитися відставте в сторону і дайте охолодитися.
англійська домашня булочка - фото крок 2
Покладіть на деко фольгу і посипте кукурудзяною мукою.
англійська домашня булочка - фото крок 3
Так як при випічці ми не будемо використовувати масло, не шкодуйте кукурудзяну муку.
англійська домашня булочка - фото крок 4
Розчинені у воді дріжджі влийте в миску.
англійська домашня булочка - фото крок 5
Додайте суміш молока, меду і масла. Гарненько перемішайте.
англійська домашня булочка - фото крок 6
Засипте половину борошна в суміш.
англійська домашня булочка - фото крок 7
Добре перемішайте, розбиваючи грудочки.
англійська домашня булочка - фото крок 8
Додайте сіль.
англійська домашня булочка - фото крок 9
Потім, додайте решту борошна і інші інгредієнти.
англійська домашня булочка - фото крок 10
Добре перемішайте. Краще заважати руками.
англійська домашня булочка - фото крок 11
Викладіть на чисту, присипану борошном поверхню і посипте трохи борошна на тісто.
англійська домашня булочка - фото крок 12
Замісити тісто руками (3-5 хвилин) і затримки 5 хвилин в сторону щоб дати тісту відпочити.
англійська домашня булочка - фото крок 13
Розкачайте тісто, товщиною приблизно 0.5 см.
англійська домашня булочка - фото крок 14
Виріжте гуртки з тіста за допомогою формочки або який-небудь банки.
англійська домашня булочка - фото крок 15
Викладіть їх на деко і накрийте сухим рушником, щоб вони піднялися. Зазвичай їх залишають на ніч, що б зробити їх до сніданку. Досить дочекатися коли вони збільшаться вдвічі. Зазвичай все залежить від умов навколишнього середовища.
англійська домашня булочка - фото крок 16
Видаліть рушник і підготуйте сковороду до смаження.
англійська домашня булочка - фото крок 17
Посипте поверхню сковороди кукурудзяним борошном і приступайте до готування.
англійська домашня булочка - фото крок 18
Обсмажуйте з кожного боку до коричневого кольору (приблизно по 7 хвилин). Потім відкладіть в сторону що-б вони охололи (на решітку).
англійська домашня булочка - фото крок 19
Поділіть булочки по полам і дайте їм охолонути в холодильнику (можна навіть в морозилці).
англійська домашня булочка - фото крок 20
Після того як булочки охололи їх можна заповнювати. Чим заповнювати, залежить від вашої фантазії. Смачного.

Схожі рецепти