Англійська домашня булочка
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування Англійської домашньої булочки.
Кількість порцій: 20
- Молоко - 250 мілілітрів
- Олія - 50 грам
- Мед - 30 грам
- Теплої води - 250 мілілітрів
- Дріжджі - 7 грам
- Кукурудзяної муки - 60 грам
- Муки - 1, 3 кілограма (можна використовувати пшеничну)
- Сіль - 1 Чайна ложка
Сначла збиваємо разом мед, масло і молоко. Коли суміш почне пінитися відставте в сторону і дайте охолодитися.
Покладіть на деко фольгу і посипте кукурудзяною мукою.
Так як при випічці ми не будемо використовувати масло, не шкодуйте кукурудзяну муку.
Розчинені у воді дріжджі влийте в миску.
Додайте суміш молока, меду і масла. Гарненько перемішайте.
Засипте половину борошна в суміш.
Добре перемішайте, розбиваючи грудочки.
Додайте сіль.
Потім, додайте решту борошна і інші інгредієнти.
Добре перемішайте. Краще заважати руками.
Викладіть на чисту, присипану борошном поверхню і посипте трохи борошна на тісто.
Замісити тісто руками (3-5 хвилин) і затримки 5 хвилин в сторону щоб дати тісту відпочити.
Розкачайте тісто, товщиною приблизно 0.5 см.
Виріжте гуртки з тіста за допомогою формочки або який-небудь банки.
Викладіть їх на деко і накрийте сухим рушником, щоб вони піднялися. Зазвичай їх залишають на ніч, що б зробити їх до сніданку. Досить дочекатися коли вони збільшаться вдвічі. Зазвичай все залежить від умов навколишнього середовища.
Видаліть рушник і підготуйте сковороду до смаження.
Посипте поверхню сковороди кукурудзяним борошном і приступайте до готування.
Обсмажуйте з кожного боку до коричневого кольору (приблизно по 7 хвилин). Потім відкладіть в сторону що-б вони охололи (на решітку).
Поділіть булочки по полам і дайте їм охолонути в холодильнику (можна навіть в морозилці).
Після того як булочки охололи їх можна заповнювати. Чим заповнювати, залежить від вашої фантазії. Смачного.