Рецепт Булочка з корицею фото

Булочка з корицею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 20
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Обов'язково тримайте у себе на кухні корицю. Вона може врятувати вас кожен раз, коли ви захочете зробити випічку. Поєднання дріжджового тіста і цієї прянощі класичне і подобається багатьом людям.

Опис приготування:

Тому ви теж можете навчитися тому, як приготувати булочку з корицею. Варіантів подібної випічки дуже багато, кожен може знайти собі рецепт до душі. Я ж пропоную свій. Може бути, саме він стане одним з ваших улюблених. Хто ж відязикаться від м'яких і свіжих булочок з приємним смаком?

  • Дріжджі - 12 грам (швидкодіючі)
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Обкладинка - 20 грам
  • Маскарпоне - 150-200 грам
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 4 склянки
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
булочка з корицею - фото крок 1
Молоко трохи підігрійте. Додайте в нього дріжджі. Залиште їх на 15 хвилин в теплому місці.
булочка з корицею - фото крок 2
Збийте яйця міксером до появи піни.
булочка з корицею - фото крок 3
Підійшли в молоці дріжджі змішайте з яйцями.
булочка з корицею - фото крок 4
Далі в цю масу всипте половину ванільного цукру, півсклянки звичайного цукру і 45 грамів вершкового масла. Все перемішайте.
булочка з корицею - фото крок 5
Потім обережно до цієї суміші умішайте борошно з сіллю.
булочка з корицею - фото крок 6
Замішуйте м'яке тісто, поки воно не перестане липнути до рук. Приберіть його під плівку і залиште на 1 годину підходити.
булочка з корицею - фото крок 7
Готове тісто розкачати в пласт товщиною 5 мм. Змастіть його 45 грамами вершкового масла.
булочка з корицею - фото крок 8
Цукор, що змішайте з корицею. Посипте цією сумішшю тісто, залишаючи по краях 2-3 см. Непосипану площі.
булочка з корицею - фото крок 9
Скрутіть тісто в рулет. Наріжте його на шматочки в 3-4 см. Товщиною. Викладіть булочки на деко з пекарської папером, яку попередньо змастіть маслом.
булочка з корицею - фото крок 10
Випікайте булочки протягом 25 хвилин при 180 градусах в розігрітій духовці.
булочка з корицею - фото крок 11
А поки булочки в духовці, зробіть крем. "маскарпоне" з'єднайте з маслом, що залишилося і цукровою пудрою. Ретельно перемішайте крем.
булочка з корицею - фото крок 12
Гарячі булочки полийте кремом. Приємного чаювання!

Схожі рецепти