Рецепт Булочка з родзинками фото

Булочка з родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Яйця , Сухофрукти , Молоко , Ізюм
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Булочки
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 10 хв.

Ароматну, апетитну, смачну і м'яку випічку готую за рецептом, як приготувати булочку з родзинками. Булочки роблю зі здобного дріжджового тіста, яке готую самостійно. Насолоджуйтесь!

Опис приготування:

Смачні булочки можна подавати відразу після приготування або вже остиглими. Такі смачно їсти з вершковим маслом і чашкою кави, це відмінний сніданок або перекус. Ви можете додати ваніль, корицю і інші ароматні спеції, а родзинки попередньо замочити в алкоголі.

  • Молоко - 210 мілілітрів
  • Мед - 95 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 380 грам
  • Дріжджі - 0, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ізюм - 120 грам
1
Підігрійте молоко, а в ньому розчиніть мед і масло, залиште суміш для охолодження до кімнатної температури.
2
У миску надішліть борошно, потім - сухі дріжджі, сіль. До остигнула суміші з молока, масла і меду додайте яйце, перемішайте.
3
З'єднайте інгредієнти з попередніх кроків, додайте родзинки, вимішують тісто вручну або за допомогою міксера.
4
Змастіть миску рослинним маслом і викладіть тісто, накрийте його рушником і залиште на 1, 5-2 годину.
5
Через необхідний час розділіть тісто на 8-10 частин, потім сформуйте булочки бажаної форми.
6
Додайте їх на деку і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.
7
Подавайте булочки відразу або трохи остудіть. Смачного!

Схожі рецепти