Булочка з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Ароматну, апетитну, смачну і м'яку випічку готую за рецептом, як приготувати булочку з родзинками. Булочки роблю зі здобного дріжджового тіста, яке готую самостійно. Насолоджуйтесь!
Смачні булочки можна подавати відразу після приготування або вже остиглими. Такі смачно їсти з вершковим маслом і чашкою кави, це відмінний сніданок або перекус. Ви можете додати ваніль, корицю і інші ароматні спеції, а родзинки попередньо замочити в алкоголі.
- Молоко - 210 мілілітрів
- Мед - 95 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 380 грам
- Дріжджі - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Ізюм - 120 грам
1
Підігрійте молоко, а в ньому розчиніть мед і масло, залиште суміш для охолодження до кімнатної температури.
2
У миску надішліть борошно, потім - сухі дріжджі, сіль. До остигнула суміші з молока, масла і меду додайте яйце, перемішайте.
3
З'єднайте інгредієнти з попередніх кроків, додайте родзинки, вимішують тісто вручну або за допомогою міксера.
4
Змастіть миску рослинним маслом і викладіть тісто, накрийте його рушником і залиште на 1, 5-2 годину.
5
Через необхідний час розділіть тісто на 8-10 частин, потім сформуйте булочки бажаної форми.
6
Додайте їх на деку і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.
7
Подавайте булочки відразу або трохи остудіть. Смачного!