Паска в мультиварці без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
У продовженні підготовки до Великодня, хочу запропонувати вам рецепт паски, який готується трохи більше години. Смачний, бездрожжевой, з'їдається моментально, а саме головне, такий паску вийде у кожного!
Сьогодні розповім, як приготувати паску в мультиварці без дріжджів. Такий спосіб випічки істотно скоротить час і ви будете точно впевнені, що паску вийде пропечений і не підгорить, що не може гарантувати духовка. Паска виходить в міру солодким, ніжним, смачним і дуже ароматним. Спробуйте, у вас неодмінно все вийде!
- Борошно - 400 грам
- Цукор - 130 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач тіста - 10 грам
- Обкладинка - 1 щіпка
- Яйце - 4 штуки
- Вершкове масло - 130 грам
- Ізюм - 100 грам
- Ванілін - 1 грам
- Лимон - За смаком(Cedra)
Підготуйте всі інгредієнти. Вершкове масло заздалегідь розм'якшити при кімнатній температурі.
М'яке вершкове масло збийте з цукром і ваніліном.
Додайте по одному яйця, кожен раз ретельно збиваючи масу.
Потім додайте борошно і розпушувач.
Має вийти досить густе і в'язке тісто. Якщо тісто вийшло дуже "круте" можна додати трохи молока або сметани.
Тепер залишилося додати промиті і розпарені родзинки, корицю і цедру лимона.
Перемішайте все ще раз і перекладіть тісто в змащену маслом чашу мультиварки. Дно і боки присипте борошном або манкою. Випікайте на режимі випічка 1 час.
Після звукового сигналу відкрийте кришку і залиште паску до повного охолодження. Потім вийміть його за допомогою контейнера для варіння на пару.
Паска в мультиварці без дріжджів готовий. Можна обмазати його глазур'ю і прикрасити за смаком.
Світлого Великодня!