Рецепт Паска без дріжджів фото

Паска без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Тісто
На святковий стіл , Пасха
Випічка
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Якщо у вас не вистачає часу або ви не «дружите» з дріжджовий випічкою, то рецепт, як приготувати паску без дріжджів - спеціально для вас! Дивіться і запам'ятовуйте рецепт, адже Великдень вже близько!

Опис приготування:

Паска без дріжджів готувати простіше і швидше, ніж традиційний паску. Уважно ознайомтеся з цим рецептом - і вам не важко буде пригостити свою родину в світле свято Пасхи смачним паскою! Дуже рекомендую


  • Ізюм - 1 Склянка
  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 150 грам
  • Олія - 70 грам (вершкове)
  • Борошно - 300 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Молоко - 250 мілілітрів
паска без дріжджів - фото крок 1
1. Духовку дозволите нагріватися до 200 градусів. Ізюм залийте окропом на 10 хвилин, потім обсушити його на паперовому рушнику. Жовтки відокремте від білків. Жовтки змішайте з цукром, з нарізаним шматочками маслом, збийте міксером до однорідної маси.
паска без дріжджів - фото крок 2
2. В окремій мисці змішайте просіяне борошно, розпушувач, ванілін.
паска без дріжджів - фото крок 3
3. Сухі інгредієнти додайте до збитим. Збийте міксером ще раз. В отриману крихту поступово, помішуючи, введіть молоко.
паска без дріжджів - фото крок 4
4. Збийте білки до піків, введіть в тісто за допомогою спатули методом складання (знизу вгору). Додайте просушений ізюм.
паска без дріжджів - фото крок 5
5. Тісто вилийте в змащену маслом форму для запікання. Запікайте в розігрітій духовці протягом 60 хвилин. Готову паску остудіть і змажте глазур'ю.

Схожі рецепти