Паска без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас не вистачає часу або ви не «дружите» з дріжджовий випічкою, то рецепт, як приготувати паску без дріжджів - спеціально для вас! Дивіться і запам'ятовуйте рецепт, адже Великдень вже близько!
Паска без дріжджів готувати простіше і швидше, ніж традиційний паску. Уважно ознайомтеся з цим рецептом - і вам не важко буде пригостити свою родину в світле свято Пасхи смачним паскою! Дуже рекомендую
- Ізюм - 1 Склянка
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 150 грам
- Олія - 70 грам (вершкове)
- Борошно - 300 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 щіпка
- Молоко - 250 мілілітрів
1. Духовку дозволите нагріватися до 200 градусів. Ізюм залийте окропом на 10 хвилин, потім обсушити його на паперовому рушнику. Жовтки відокремте від білків. Жовтки змішайте з цукром, з нарізаним шматочками маслом, збийте міксером до однорідної маси.
2. В окремій мисці змішайте просіяне борошно, розпушувач, ванілін.
3. Сухі інгредієнти додайте до збитим. Збийте міксером ще раз. В отриману крихту поступово, помішуючи, введіть молоко.
4. Збийте білки до піків, введіть в тісто за допомогою спатули методом складання (знизу вгору). Додайте просушений ізюм.
5. Тісто вилийте в змащену маслом форму для запікання. Запікайте в розігрітій духовці протягом 60 хвилин. Готову паску остудіть і змажте глазур'ю.