Дріжджове тісто - рецепти від домашніх кухарів

Пиріг в духовці

Пиріг в духовці

Якщо вам потрібні рецепти простий випічки, то цей буде доречним. дивіться, як приготувати пиріг в духовці з начинкою з персиків. Готувати будемо на покупному тесті, так що завдання спрощується в рази. опис приготування: Перед подачею такої пиріг я рекомендую остудити. Але є відмінний варіант п...

читати далі
Яблучний пиріг з дріжджового тіста

Яблучний пиріг з дріжджового тіста

Цей яблучний пиріг з дріжджового тіста в домашніх умовах готується дуже просто. А як - я вам зараз розповім! Тісто беремо готове, а яблучка — послаще. Смачна і швидка випічка виходить! опис приготування: Такий пиріг дуже смачний і ніжний, він не затримується на столі. Тут використовується клас...

читати далі
Ачма абхазька

Ачма абхазька

Цей рецепт приготування ачми абхазької я ще не зустрічала на сайті. Блюдо виходить смачне, ситне, і дуже соковите. Крім того, я використовую готове тісто, так що пиріг ще й швидкий виходить! опис приготування: Цей простий рецепт ачми абхазької вам точно сподобається! Це випічка хоч і відрізняє...

читати далі
Аджарські хачапурі

Аджарські хачапурі

Що таке аджарські хачапурі? Східне сирне блюдо з дріжджового тіста у вигляді пирога з запеченим яйцем. Аджарські хачапурі відрізняються від грузинських тим, що готуються завжди з дріжджового тіста. опис приготування: Дуже смачні хачапурі з сиром і яйцем нагадали нам відразу про літо, сонце, тe...

читати далі
Американський бутербродний хліб

Американський бутербродний хліб

Цей хліб дуже швидко готується, не кришиться, м'якуш дрібно- пористий, влажноватой. Чудово підходить для бутербродів. кількість порцій: 4-6 вода— 750 мілілітрів(3 склянки) дріжджі— 1,5 Ст. ложки сіль— 1 Ст. ложка цукор— 2 Ст. ложки Вершкове масло— 100 грам борошно 2 сорту— 2 склянки Борошно вищ...

читати далі
Англійський хліб

Англійський хліб

смачний хліб, приготований з пшеничного борошна. В Англії такий хліб можна зустріти під назвою "; Блумер ";. Випічка виходить дуже ніжною, з тонкою скоринкою і приголомшливим ароматом. рекомендую! опис приготування: Приготування англійської хліба займає досить багато часу, адже тісто повинне г...

читати далі
Апельсинові булочки з маком

Апельсинові булочки з маком

Здобні булочки з маком і яскравим апельсиновим ароматом — ідеальне доповнення до чаю! Випічка виходить неймовірно смачна, ніжна і повітряна, встояти перед нею просто неможливо! опис приготування: Приготувати апельсинові булочки з маком насправді досить легко і просто, рекомендую неодмінно спро...

читати далі
Баба медова

Баба медова

Рецепт приготування баби з медом. опис приготування: Баба - солодка випічка з дріжджового тіста. приготування: Розчинити дріжджі в невеликій кількості теплого молока або вершків. Довести мед в каструлі до кипіння і зняти піну. Забрати каструлю з вогню, додати вершки, борошно і акуратно переміш...

читати далі
Бабка з шоколадом

Бабка з шоколадом

Цей рецепт розповість Вам, як можна приготувати бабку з шоколадом трохи швидше і смачніше, чим звичайно. Все що Вам потрібно - це звичні нам інгредієнти і трохи вільного часу! опис приготування: Шоколадна бабка - варіант здобної дріжджовий випічки у вигляді перекрученої кіски. В якості начинки...

читати далі
Бабусині пампушки

Бабусині пампушки

Як же смачно готують наші бабусі і мами! Це один з тих найзатишніших і улюблених рецептів, які знайдуться практично у кожної. Пампушки виходять дуже смачні, листкові, повітряні! Пригощайтеся! опис приготування: Перешаровуються коржі рекомендую смальцем, а не маргарином або маслом. Так вийде на...

читати далі
Бабусині шаньги

Бабусині шаньги

Хочу поділитися з вами дуже вдалим варіантом, як приготувати бабусині шаньги — ситні, ароматні і настільки смачні, що просто пальчики оближеш! опис приготування: Бабусині шаньги в домашніх умовах — це справжня насолода, приготоване з самих звичайних продуктів. тісто, начинка з картопляного пюр...

читати далі
Багет класичний

Багет класичний

багет — це хрустка скоринка і м'який м'якуш з великими дірками. Це один із символів, без яких важко уявити Францію. Хочу показати вам, як приготувати французький багет класичний будинку. опис приготування: Готувати французький багет ми будемо на опарі polish, яка вибражівается протягом 12-14 г...

читати далі
Багрір по-марокканські

Багрір по-марокканські

Начебто звичайні млинці, але подивіться, які вони мереживні і красиві. Пригощайтеся! Це марокканські млинчики-коржі "; Багрір ";. Смажаться вони тільки з одного боку і подаються з медовим маслом. опис приготування: Тісто виливається тільки на холодну, НЕ розігріту сковороду, трохи змащену масл...

читати далі
Баурсаки на дріжджах

Баурсаки на дріжджах

Полюбилися багатьом баурсаки до чаю можна приготувати і з дріжджового тіста. Рекомендую простий рецепт Баурсак на дріжджах. опис приготування: Баурсаки з дріжджового тіста виходять дуже легкими і повітряними, а також порожніми всередині. Для приготування Баурсак на дріжджах беремо сухі дріжджі...

читати далі
Баурсаки на кефірі

Баурсаки на кефірі

Вам буде потрібно мінімум інгредієнтів, для того щоб приготувати такі чудові повітряні пончики, але разом з ними звичайний сніданок або вечерю стане справжнім святом! опис приготування: Взагалі це блюдо є національним в Казахстані, хоча готують його в багатьох країнах, тому існує багато варіан...

читати далі
Баурсаки на молоці

Баурсаки на молоці

Baursaki — це дуже смачні булочки, які є візитною карткою казахської кухні. В інтернеті я наткнувся на рецепт приготування Баурсак на молоці, який може скрасити будь-чаювання. опис приготування: На приготування Баурсак на молоці в домашніх умовах йде не менше 3-х годин. Так як баурсаки готують...

читати далі
Баурсаки повітряні

Баурсаки повітряні

Це ніжні повітряні пончики з дріжджового тіста. У Казахстані з цієї страви застілля починається і ним же воно закінчується. А готувати баурсаки напрочуд просто. опис приготування: пишні, повітряні баурсаки ... без них не обходиться жодне казахське застілля. Для їх приготування замісіть дріжджо...

читати далі
«Біла піца» з майонезом

«Біла піца» з майонезом

Якщо ви не пробували ще "; білу піцу ";, обов'язково варто це зробити. А приготувати соус для піци можна легко з майонезом "; Провансаль" від & Quot; Махеев' & Quot;. опис приготування: Пропоную рецепт "; білої піци" з соусом, приготованим з моцарелли з майонезом "; Провансаль "; від "; маху "...

читати далі
Беляш

Беляш

Золота і хрустка скоринка, а всередині соковита м'ясна начинка - все це про домашніх беляшах. Така випічка не залишить вас і ваших гостей байдужими. Розповідаю про рецепт, як приготувати біляші. опис приготування: Біляші складно назвати корисною їжею, адже вони готуються у великій кількості ро...

читати далі
Біляші, як у бабусі

Біляші, як у бабусі

Чи всі пам'ятають бабусину випічку? Вона точно знала якийсь секрет, завдяки якому виходили найсмачніші пироги, печиво та булочки. розповім, як приготувати біляші, як у бабусі. опис приготування: точно пам'ятаю, що бабуся не шкодувала начинки. Завжди використовувала тільки найкраще м'ясо і спец...

читати далі