Булочки з ковбасою і сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Як ситного перекусу хочу запропонувати вам спекти апетитні і дуже смачні дріжджові булочки з ковбасою і сиром. Проста альтернатива піци з мінімумом турбот!
Опис приготування:
Ці булочки можна спекти як з копченої, так і з вареною ковбаскою. При бажанні, тісто попередньо можна змастити томатним соусом. Подавати до столу їх краще теплими, але і холодні вони досить смачні. Ситно і просто - відмінне поєднання для рецепта на кожний день.
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Вода - 300 мілілітрів
- Борошно - 600 грам
- Дріжджі - 1.5 чайних ложки
- Сир - 300 грам
- Ковбаса - 350 грам
- Жовток - 1 штука
- Кунжут - 1 Чайна ложка (по бажанню)
Підготуємо всі необхідні інгредієнти і почнемо з тесту.
Я роблю тісто в хлібопічці, але можна і замісити вручну. Для цього розчиніть у теплій воді цукор і дріжджі, після додайте олію, сіль і борошно.
Залиште тісто в теплому місці на 1.5 годину, щоб воно добре підійшло.
Ковбасу наріжте невеликими кубиками, а сир натріть на тертці.
Розділити тісто 2-3 частини. Кожну розкачати тонким шаром.
Викладіть начинку рівним шаром.
Поверніть щільним рулетом.
Наріжте невеликими шматочками і викладіть на деко, застелене пергаментом, зрізом вгору.
Змастіть булочки збитим жовтком і за бажанням присипте кунжутом або сушеними травами. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку.
Запікайте булочки з ковбасою і сиром до рум'яності, близько 25-30 хвилин.
Трохи остудіть і подавайте до столу. Смачного!