Булочки з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Домашні булочки з ковбасою це ще один варіант приготування сосисок в тісті.
Кількість порцій: 10
- Мука - 250 грам
- Дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Сосиски - 10 штук
- Сіль - 1 штука (щіпка)
- Олія - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 100 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
Складові:
Покладіть в миску борошно, олія, дріжджі, яйця, цукор, сіль і молоко.
Змішайте всі інгредієнти руками або за допомогою міксера.
Змішайте все до однорідної маси.
Поверхня тесту повинна бути м'якою і гладкою.
Посипте борошном і залиште на годину піднятися.
Поки тісто піднімається, злегка обсмажте сосиски.
Через годину тісто має виглядати таким чином.
Пам'ятайте тісто для того, щоб спустити повітря.
Розділити тісто 10 шматочків.
Розкачайте кожен шматочок тіста.
Загорніть сосиски в тісто і відправте на деко.
Дайте сосисок полежати протягом 20 хвилин Після чого, промажьте їх яйцем, посипте кунжутом і випікайте протягом 10 хвилин при температурі в 180С.