Булочки з ковбасою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.
Булочки з ковбасою і сиром - смачна і ситна закуска для всіх членів сім'ї, сподобається як дорослим, так і дітям. Булочки відмінно підійдуть на сніданок або для перекусу протягом дня. Спробуйте!
Опис приготування:
Булочки з ковбасою і сиром ви можете готувати кожен раз з різним смаком, ковбасу можна брати варену або копчену. Крім грибів можна використовувати інші овочі. Сир також можна взяти будь-який, головне - смачний і перевірений. Подавати такі булочки до столу можна з чаєм або кавою.
- Наречена - 1 штука
- Ковбаса - 200 грам
- Сир - 100 грам
- Печериці - 150 грам
- Помідори - 80 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Булочку виберіть не солодке, верхівку зріжте, видаліть м'якуш.
Печериці промийте, просушіть, наріжте невеликими шматочками.
Ковбасу вибирайте будь-яку, можна взяти копчену або варену. Наріжте ковбасу невеликими шматочками.
Прогрійте сковороду і влийте масло, гриби і ковбасу обсмажте протягом декількох хвилин, до готовності грибів. Перекладіть начинку в булку.
Змастіть заготовку майонезом. За бажанням посипте сіллю і дрібкою перцю. Помідор наріжте кружальцями і розкладіть поверх булки.
Сир натріть на середній терці і посипте булочку. Запікайте булку в духовці, 10-15 хвилин при 180 градусах.
Смачного!