Рецепт Паніровці з slivami фото

Паніровці з slivami
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно, Молочні продукти, Фрукти, Вершкове масло, Слива
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На сніданок, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Пироги, Страви з начинкою

Якщо ви любите експериментувати на кухні, цей рецепт для вас! Тут ви дізнаєтеся, як приготувати галети зі сливами, неймовірно смачний відкритий пиріг, начинку якого можна зробити і фруктової.

Відкриті пироги завжди вважалися найкрасивішими, а відкритий пиріг-галета зі сливами виходить ще і неймовірно смачним і соковитим! Обов'язково приготуйте хрусткий нижній шар, після випікання він стає дуже ароматним завдяки горіхам. Якщо замість слив ви використовуєте ягоди, викладайте їх врівень з тестом, так як вони можуть злегка потекти під час випікання. За бажанням можете додати трохи кориці або мускатного горіха в начинку.

  • Борошно - 200 грам(180 г в тісто, 20 г в начинку)
  • Вершкове масло - 110 грам
  • Крижана вода - 10-14 Ст. Ложок
  • Смажений мигдаль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 3, 5 Ст. Ложки(3 ст. Ложки в начинку, 0, 5 ст. Ложки в тісто)
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Зливи - 6-8 штук
паніровці з slivami - фото крок 1
1. Вершкове масло наріжте кубиками і приберіть в морозильник на 15 хвилин. Потім за допомогою ножа подрібніть масло з борошном в дрібну крихту, у цілому її руками.
паніровці з slivami - фото крок 2
2. Перекладіть крихту в миску з допомогою ножа, додайте сіль і цукор. Перемішайте. Холодну воду невеликими порціями (по 2 ст. Ложки) додайте в борошно, злегка змішуючи масу руками.
паніровці з slivami - фото крок 3
3. Як тільки тісто почне формуватися в грудочки, загорніть його в харчову плівку і сформуйте грудочку. Надішліть в холодильник на 1 час.
паніровці з slivami - фото крок 4
4. Подрібніть смажений мигдаль за допомогою ножа, додайте до них цукор, столову ложку борошна і перемішайте. Зливи очистіть від кісточок і наріжте тонкими часточками.
паніровці з slivami - фото крок 5
5. Тісто розкачати між двома листами паперу для випічки в шар товщиною приблизно 0, 7 см (бажано круглою формою). На середину викладіть хрусткий шар, наверх викладіть сливи і акуратно прикрийте краями тіста.
паніровці з slivami - фото крок 6
6. Змастіть пиріг жовтком, збитим з водою, і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин. Прикрасьте цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти