Рецепт Форель в паніровці фото

Форель в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Форель
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ця смачна рибка смачна сама по собі і, загалом, не потребує ні в яких особливих додатках. Пропоную приготувати ніжну форель в цікавій ароматної паніровці. Дуже смачно і просто!

Опис приготування:

Рибка за цим рецептом виходить дуже ніжною і соковитою, з хрусткою солоної горіховою скоринкою. Готувати за цим рецептом можна будь-яку рибу, і горіхи можна брати будь-які на ваш смак. Мінімум продуктів і зусиль - і смачне оригінальне блюдо у вас на столі. Обов'язково приготуйте рибу за цим рецептом!

  • Форель - 1 штука (філе)
  • Горіхи волоські - 30 грам
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 4 щіпки
форель в паніровці - фото крок 1
Рибу помийте і обсушіть.
форель в паніровці - фото крок 2
Горіхи порубати або подрібніть. Я просто прокочується по ним за допомогою качалки.
форель в паніровці - фото крок 3
Змішайте борошно, горіхи і сіль.
форель в паніровці - фото крок 4
Запаніруйте рибу.
форель в паніровці - фото крок 5
Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці близько 40 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти