Форель в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Ця смачна рибка смачна сама по собі і, загалом, не потребує ні в яких особливих додатках. Пропоную приготувати ніжну форель в цікавій ароматної паніровці. Дуже смачно і просто!
Рибка за цим рецептом виходить дуже ніжною і соковитою, з хрусткою солоної горіховою скоринкою. Готувати за цим рецептом можна будь-яку рибу, і горіхи можна брати будь-які на ваш смак. Мінімум продуктів і зусиль - і смачне оригінальне блюдо у вас на столі. Обов'язково приготуйте рибу за цим рецептом!
- Форель - 1 штука (філе)
- Горіхи волоські - 30 грам
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
- Сіль - 4 щіпки
Рибу помийте і обсушіть.
Горіхи порубати або подрібніть. Я просто прокочується по ним за допомогою качалки.
Змішайте борошно, горіхи і сіль.
Запаніруйте рибу.
Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці близько 40 хвилин. Смачного!