Спагеті з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.
Швидко, смачно, просто і недорого - девіз цього блюда. Відмінний гарнір або смачну вечерю, обід. Можна додати до нього м'ясо, сосиски або обійтися. Розповім, як приготувати спагетті з томатною пастою.
Опис приготування:
Навіть якщо у вас не виявилося томатного соусу в холодильнику - це не біда. Можна зробити його самостійно з томатної пасти і сухих спецій. Відваріть спагетті, в окремому сотейнику зробіть соус, потім змішайте всі інгредієнти. Додайте трохи сиру"Фета" або не додавайте, якщо його немає. Їжте спагеті відразу після приготування.
- Спагеті - 230 грам
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Сушений базилік - 0, 5 чайних ложки
- Сушений орегано - 0, 5 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Сушений розмарин - 0, 5 чайних ложки
- Томатна паста - 85 грам
- Мед - 0, 5 чайних ложки
- Фета - 80 грам
1. У сковороду налийте олію. Додайте подрібнений зубчик часнику, всі спеції, щіпку солі і мелений перець. Прогрійте суміш на середньому вогні протягом 1-2 хвилин.
2. Додайте в сковороду до ароматним травам томатну пасту, перемішайте і тушкуйте на слабкому вогні кілька хвилин.
3. Тим часом в каструлі відваріть спагетті до готовності. Злийте воду, але залиште близько 1 склянки.
4. Відварені макарони викладіть в сковороду до томатній пасті, додайте трохи води, мед і добре перемішайте.
5. Розкришіть поверх спагетті фету.
6. Перемішайте все вміст сковороди, по необхідності додайте сіль і перець.
7. Подавайте блюдо відразу після приготування.