Спагеті з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)
Швидко, смачно, просто і недорого - девіз цього блюда. Відмінний гарнір або смачну вечерю, обід. Можна додати до нього м'ясо, сосиски або обійтися. Розповім, як приготувати спагетті з томатною пастою.
Навіть якщо у вас не виявилося томатного соусу в холодильнику - це не біда. Можна зробити його самостійно з томатної пасти і сухих спецій. Відваріть спагетті, в окремому сотейнику зробіть соус, потім змішайте всі інгредієнти. Додайте трохи сиру "фета" або не додавайте, якщо його немає. Їжте спагеті відразу після приготування.
- Спагеті - 230 грам
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Сушений базилік - 0, 5 чайних ложки
- Сушений орегано - 0, 5 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Сушений розмарин - 0, 5 чайних ложки
- Томатна паста - 85 грам
- Мед - 0, 5 чайних ложки
- Фета - 80 грам

1. У сковороду налийте олію. Додайте подрібнений зубчик часнику, всі спеції, щіпку солі і мелений перець. Прогрійте суміш на середньому вогні протягом 1-2 хвилин.

2. Додайте в сковороду до ароматним травам томатну пасту, перемішайте і тушкуйте на слабкому вогні кілька хвилин.

3. Тим часом в каструлі відваріть спагетті до готовності. Злийте воду, але залиште близько 1 склянки.

4. Відварені макарони викладіть в сковороду до томатній пасті, додайте трохи води, мед і добре перемішайте.

5. Розкришіть поверх спагетті фету.

6. Перемішайте все вміст сковороди, по необхідності додайте сіль і перець.

7. Подавайте блюдо відразу після приготування.