Рецепт Спагеті з томатною пастою фото

Спагеті з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Макарони , Часник
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Гарніри , Спагеті
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Швидко, смачно, просто і недорого - девіз цього блюда. Відмінний гарнір або смачну вечерю, обід. Можна додати до нього м'ясо, сосиски або обійтися. Розповім, як приготувати спагетті з томатною пастою.

Опис приготування:

Навіть якщо у вас не виявилося томатного соусу в холодильнику - це не біда. Можна зробити його самостійно з томатної пасти і сухих спецій. Відваріть спагетті, в окремому сотейнику зробіть соус, потім змішайте всі інгредієнти. Додайте трохи сиру"Фета" або не додавайте, якщо його немає. Їжте спагеті відразу після приготування.

  • Спагеті - 230 грам
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сушений базилік - 0, 5 чайних ложки
  • Сушений орегано - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Сушений розмарин - 0, 5 чайних ложки
  • Томатна паста - 85 грам
  • Мед - 0, 5 чайних ложки
  • Фета - 80 грам
спагеті з томатною пастою - фото крок 1
1. У сковороду налийте олію. Додайте подрібнений зубчик часнику, всі спеції, щіпку солі і мелений перець. Прогрійте суміш на середньому вогні протягом 1-2 хвилин.
спагеті з томатною пастою - фото крок 2
2. Додайте в сковороду до ароматним травам томатну пасту, перемішайте і тушкуйте на слабкому вогні кілька хвилин.
спагеті з томатною пастою - фото крок 3
3. Тим часом в каструлі відваріть спагетті до готовності. Злийте воду, але залиште близько 1 склянки.
спагеті з томатною пастою - фото крок 4
4. Відварені макарони викладіть в сковороду до томатній пасті, додайте трохи води, мед і добре перемішайте.
спагеті з томатною пастою - фото крок 5
5. Розкришіть поверх спагетті фету.
спагеті з томатною пастою - фото крок 6
6. Перемішайте все вміст сковороди, по необхідності додайте сіль і перець.
спагеті з томатною пастою - фото крок 7
7. Подавайте блюдо відразу після приготування.

Схожі рецепти