Індичка в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Приготована за цим рецептом індичка в паніровці здивує вас не тільки дивовижним смаком, але і божественним ароматом, ігнорувати який не зможе ніхто:) Дуже смачно - неможливо встояти.
Простим рецептом приготування індички в паніровці поділилася зі мною моя мама. У неї індичка завжди виходила соковитою, дуже смачною, а головне ароматної. І не просто ароматної, а дивовижно ароматної. А вся справа в секретному інгредієнті. Мені довго довелося її вмовляти розкрити секрет цієї страви. Адже мама знала що я не любитель сушених грибів. І ось настав той день, коли всі таємниці розкрито і я вже сам готую це смачна страва. І моя нелюбов до сушеним грибам пішла Розповідаю, як приготувати індичку в паніровці.
- Філе індички - 500 грам
- Сушені гриби - 30 грам (бажано білі гриби)
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
Приготуємо паніровці для індички. Для цього подрібнити гриби за допомогою блендера в борошно і додамо до панірувальних сухарів. Замість сухарів можна використовувати пшеничне борошно. Додайте в паніровці сіль і перець за смаком.
Зіб'ємо яйця за допомогою вилки або блендера до однорідної маси.
Філе індички добре промиємо, обсушити і наріжемо невеликими брусочками.
Відправляємо шматочки філе в яєчну масу і залишаємо їх там на хвилини дві.
Далі обмакиваем шматочки індички в паніровці з усіх боків.
Добре розігріваємо сковороду з рослинним маслом і відправляємо туди індичку в паніровці. Смажимо на маленькому або середньому вогні до появи золотий скоринки. Подавайте з будь-яким гарніром.