Суп на копчених реберцях

Суп на копчених реберцях
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 2 г. 10 хв.
Чим же сьогодні побалувати своїх домочадців? Пригадується мені один рецепт, як приготувати суп на копчених реберцях, який дуже часто виручає. Він виходить наваристим, смачним і поживним.

опис приготування:

Копчені реберця дуже часто використовують для приготування перших страв (супів, борщів, солянок). Як на мене, то найкраще вони поєднуються саме з горохом (сочевицею). Такий суп виходить наваристим, ситним і дуже смачним. Його подають гарячим, із зеленню і сметаною.

  • картопля— 1 кілограм
  • морквина— 2 штуки
  • часник— 1-2 зубчиків
  • крем— За смаком
  • горох— 200 грам
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • Сіль і спеції— За смаком
  • копчені ребра— 0,6 кілограма
  • цибулина— 1 штука
  • зелень— За смаком
Суп на копчених реберцях - фото крок 1 1. Чищу часник і цибулину, потім кладу їх в каструлю, туди ж відправляю копчені реберця. Заливаю все водою, відправляю каструлю на вогонь, варю після закипання 20 хвилин.

Суп на копчених реберцях - фото крок 2 2. Очищаю картоплю і моркву, мою овочі, нарізаю їх невеликими кубиками (морква дрібніше, ніж картоплю).

Суп на копчених реберцях - фото крок 3 3. З киплячого бульйону дістаю реберця, цибуля і часник, відправляю в каструлю картоплю і моркву, варю 10-15 хвилин.

Суп на копчених реберцях - фото крок 4 4. Попередньо горох ретельно промиваю кілька разів, щоб вода була чистою, і замочую в окропі на 1 час.

Суп на копчених реберцях - фото крок 5 5. Додаю промитий горох в каструлю і варю до готовності (близько 40 хвилин).

Суп на копчених реберцях - фото крок 6 6. У охололи реберцях м'ясо легко відстає від кістки, тому акуратно розбираю його на волокна.

Суп на копчених реберцях - фото крок 7 7. Додаю м'ясо в киплячий бульйон, варю ще 5-7 хвилин, за смаком солю, кладу спеції, лавровий лист. закриваю кришкою, вимикаю вогонь і наполягаю 10-15 хвилин.

Суп на копчених реберцях - фото крок 8 8. Готовий суп на копчених реберцях подаю гарячим, з дрібно нарубаної зеленню і сметаною. Смачного!

Схожі рецепти

Баранина на реберцях

Баранина на реберцях

Хочете у себе вдома відтворити дух Франції? Рекомендую почати не тільки з інтер'єру, а в першу чергу з національної кухні. Розповідаю про рецепт, як приготувати баранину на реберцях. опис приготування: Реберця можна обсмажити в духовці, в фользі, на грилі або на сковороді. Їх готують з прованс...

читати далі
Яловичина на реберцях

Яловичина на реберцях

Привіт всім любителям м'яса! Сьогодні хочеться розповісти вам, як приготувати яловичину на реберцях. Блюдо відмінно підійде влітку на природу, тому приступаємо до приготування негайно опис приготування: Таке блюдо безсумнівно стане прикрасою будь-якого столу. Блюдо виходить неймовірно смачним,...

читати далі
Вівсяне шоколадне печиво без випічки

Вівсяне шоколадне печиво без випічки

Бажаєте приготувати чудове вівсяне шоколадне печиво без випічки? Ось вам хороший і простий рецепт даного десерту, який так люблять діти. Та й дорослі не проти поїсти, якщо чесно! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування вівсяного шоколадного печива без випічки. Печиво готуєт...

читати далі
М'ясо по-французьки зі сметаною

М'ясо по-французьки зі сметаною

Для тих, хто не їсть майонез, але любить запечені в духовці страви, пропоную відмінний альтернативний варіант — рецепт приготування м'яса по-французьки зі сметаною, картоплею і помідорами. опис приготування: Досвідчені господині знають, що приготувати м'ясо по-французьки зі сметаною в домашніх...

читати далі
Салат «Петушки» з куркою і помідорами

Салат «Петушки» з куркою і помідорами

Як приготувати салат "; Петушок" з куркою і помідорами, будете тепер знати і ви. Готується він легко, і є можливість спробувати себе в ролі декоратора, пофантазувати, прикрасити новорічний салат. опис приготування: Дуже оригінальний салат. Він не тільки святково гарний, але і відрізняється див...

читати далі