Рецепт Яловичина на реберцях фото

Яловичина на реберцях
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Яловичина, Реберця
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви

Привіт всім любителям м'яса! Сьогодні хочеться розповісти вам, як приготувати яловичину на реберцях. Блюдо відмінно підійде влітку на природу, тому приступаємо до приготування негайно

Таке блюдо безсумнівно стане прикрасою будь-якого столу. Блюдо виходить неймовірно смачним, а соус прекрасно підкреслює смак яловичини. Як гарнір до м'яса можна приготувати салат з овочів. Також можна запекти картопля.

  • Яловичина на кістці - 5 кілограм
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Мелений чорний перець - 1, 5 Ст. Ложки
  • Крем - 0, 5 склянки
  • Хрін - 1/4 склянки
  • Дижонская гірчиця - 2 Ст. Ложки
1
Приготування смаженої яловичини на кістці починаємо з того, що промиваємо м'ясо під водою, потім обсушуємо його. Гарненько натираємо яловичину з усіх боків сіллю і перцем, відправляємо в холодильник на дві години (можна на ніч), попередньо загорнувши плівкою.
2
Після закінчення необхідного часу дістаємо яловичину з холодильника і видаляємо надлишки жиру. Закріплюємо яловичину на рожні. М'ясо повинно досягти кімнатної температури, тільки тоді воно буде готове до смаження.
3
Розігріваємо гриль до необхідної температури, встановлюємо грати і крутив. Обсмажуємо м'ясо протягом 2 годин. Це потрібно для того, щоб м'ясо пропеклося і всередині.
4
Готове м'ясо необхідно подавати з соусом, приготованим заздалегідь. Для соусу вам потрібно буде змішати діжонська гірчицю, хрін і сметану до однорідності. М'яса потрібно дати відпочити протягом 15 хвилин, а після подавати до столу, нарізавши.

Схожі рецепти