Яловичина на реберцях
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям м'яса! Сьогодні хочеться розповісти вам, як приготувати яловичину на реберцях. Блюдо відмінно підійде влітку на природу, тому приступаємо до приготування негайно
Таке блюдо безсумнівно стане прикрасою будь-якого столу. Блюдо виходить неймовірно смачним, а соус прекрасно підкреслює смак яловичини. Як гарнір до м'яса можна приготувати салат з овочів. Також можна запекти картопля.
- Яловичина на кістці - 5 кілограм
- Сіль - 3 Ст. Ложки
- Мелений чорний перець - 1, 5 Ст. Ложки
- Крем - 0, 5 склянки
- Хрін - 1/4 склянки
- Дижонская гірчиця - 2 Ст. Ложки
1
Приготування смаженої яловичини на кістці починаємо з того, що промиваємо м'ясо під водою, потім обсушуємо його. Гарненько натираємо яловичину з усіх боків сіллю і перцем, відправляємо в холодильник на дві години (можна на ніч), попередньо загорнувши плівкою.
2
Після закінчення необхідного часу дістаємо яловичину з холодильника і видаляємо надлишки жиру. Закріплюємо яловичину на рожні. М'ясо повинно досягти кімнатної температури, тільки тоді воно буде готове до смаження.
3
Розігріваємо гриль до необхідної температури, встановлюємо грати і крутив. Обсмажуємо м'ясо протягом 2 годин. Це потрібно для того, щоб м'ясо пропеклося і всередині.
4
Готове м'ясо необхідно подавати з соусом, приготованим заздалегідь. Для соусу вам потрібно буде змішати діжонська гірчицю, хрін і сметану до однорідності. М'яса потрібно дати відпочити протягом 15 хвилин, а після подавати до столу, нарізавши.