Баранина на реберцях
(покроковий рецепт з фото)
Хочете у себе вдома відтворити дух Франції? Рекомендую почати не тільки з інтер'єру, а в першу чергу з національної кухні. Розповідаю про рецепт, як приготувати баранину на реберцях.
Реберця можна обсмажити в духовці, в фользі, на грилі або на сковороді. Їх готують з прованськими травами, а подають гарячими з гарніром з спаржевої зеленої квасолі і найніжнішим картопляно-вершковим пюре. Ви можете приготувати гірчичний або вершковий соус на основі жиру, що утворився від їх обсмажування.
- Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
- Прованські трави - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Реберця баранячі - 12 штук
- Сіль, чорний мелений перець - За смаком
1
У миску налийте 4 ложки оливкової олії, додайте сушені трави і часник, пропущений через прес.
2
Вимийте баранячі реберця, витріть їх серветками і розріжте. Натріть кожне отриманої ароматною сумішшю. Залиште їх на півгодини при кімнатній температурі.
3
Натріть реберця сіллю і перцем. Налийте оливкова олія в сковороду і розігрійте, викладіть реберця в один шар і обсмажуйте з кожного боку по 2-3 хвилини.
4
Перекладіть ребра в тарілку і накрийте фольгою, залиште на 5 хвилин.
5
Подавайте ребра з картопляним гарніром і квасолею. Смачного!