Рецепт Баранина на реберцях фото

Баранина на реберцях
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Баранина , Часник , Реберця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Хочете у себе вдома відтворити дух Франції? Рекомендую почати не тільки з інтер'єру, а в першу чергу з національної кухні. Розповідаю про рецепт, як приготувати баранину на реберцях.

Опис приготування:

Реберця можна обсмажити в духовці, в фользі, на грилі або на сковороді. Їх готують з прованськими травами, а подають гарячими з гарніром з спаржевої зеленої квасолі і найніжнішим картопляно-вершковим пюре. Ви можете приготувати гірчичний або вершковий соус на основі жиру, що утворився від їх обсмажування.

  • Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
  • Прованські трави - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Реберця баранячі - 12 штук
  • Сіль, чорний мелений перець - За смаком
1
У миску налийте 4 ложки оливкової олії, додайте сушені трави і часник, пропущений через прес.
2
Вимийте баранячі реберця, витріть їх серветками і розріжте. Натріть кожне отриманої ароматною сумішшю. Залиште їх на півгодини при кімнатній температурі.
3
Натріть реберця сіллю і перцем. Налийте оливкова олія в сковороду і розігрійте, викладіть реберця в один шар і обсмажуйте з кожного боку по 2-3 хвилини.
4
Перекладіть ребра в тарілку і накрийте фольгою, залиште на 5 хвилин.
5
Подавайте ребра з картопляним гарніром і квасолею. Смачного!

Схожі рецепти