Рецепт М'ясо з базиліком в духовці фото

М'ясо з базиліком в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Зелень, Базилік
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На вечерю
Гарячі страви, Бажання

М'ясо з базиліком в духовці робиться за типом буженини. Воно довго маринується. Базилік додає м'ясу тонкий смак і аромат. Справжні кухаря його обов'язково використовують при приготуванні страв з м'яса.


М'ясо з базиліком можна запекти в духовці під фольгою, а можна залити томатним соусом і запікати під кришкою. Щоб приготувати соус, в каструльці закип'ятіть склянку білого вина, півлітра подрібнених в блендері помідор і півлітра томатною пастою. Додайте 2 зубчики подрібненого часнику, 3 ст.Л масла, орегано і 1/4 склянки свіжого нарізаного базиліка. Все потрібно закип'ятити, трохи проварити і залити цим соусом м'ясо. Тут відкрите поле для творчості, в будь-якому варіанті буде смачно. Успіхів і приємного апетиту!


  • Свинина - 700 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Пармезан тертий - 1/4 склянки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Базилік нарізаний - 2 Ст. Ложки
  • Орегано - 1/2 чайних ложки
  • Хлібні крихти - 1/2 склянки
  • Сир тертий - 1/2 склянки
м'ясо з базиліком в духовці - фото крок 1
Змішайте в мисці сухарі, сир, базилік, тертий часник, пармезан, орегано. Влийте масло, перемішайте.
м'ясо з базиліком в духовці - фото крок 2
На плоский шматок м'яса викладіть сирну суміш.
м'ясо з базиліком в духовці - фото крок 3
М'ясо скачайте в рулет, перев'яжіть мотузкою і покладіть у форму.
м'ясо з базиліком в духовці - фото крок 4
М'ясо обсмажте з усіх боків до золотистого кольору.
м'ясо з базиліком в духовці - фото крок 5
М'ясо залийте соусом з томатної пасти з вином базиліком.
м'ясо з базиліком в духовці - фото крок 6
М'ясо запікайте під кришкою півгодини, потім кришку відкрийте і запікайте ще півгодини. Потім кришку закрийте і потім ще півгодини. Смачного!

Схожі рецепти