Рецепт Хліб фарширований трюфелем фото

Хліб фарширований трюфелем
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Гриби
Пісні страви
На святковий стіл
Випічка, Хліб, Бутерброди, Фаршировані

Рецепт приготування хліба з начинкою з найдорожчих грибів Трюфелів. Святкова випічка для справжніх гурманів.

Кількість порцій: 2-4
  • Tryufely - 1 штука (чорний чи білий)
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Оцет - 1 штука
  • Олія - 1 штука
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Хліб - 1 штука
хліб фарширований трюфелем - фото крок 1
Зріжте верхівку хліба зубчастим ножем.
хліб фарширований трюфелем - фото крок 2
Дрібно наріжте цибулю-шалот.
хліб фарширований трюфелем - фото крок 3
Почистіть трюфель щіточкою і витріть вологим рушником. Чи не MY tryufely! Дрібно наріжте трюфель.
хліб фарширований трюфелем - фото крок 4
Перемішайте цибулю шалот з бальзамічним оцтом і виноградним маслом. Не варто використовувати звичайні масла, так як це зіпсує смак трюфелів.
хліб фарширований трюфелем - фото крок 5
Акуратно додайте порубаний трюфель і приправити білим перцем і Флер де Сель (зібрані вручну кристалики солі).
хліб фарширований трюфелем - фото крок 6
Видаліть мякішь хліба, але не переусердсвуйте, видаліть стільки, щоб помістився трюфель і не залишилося порожніх місць. Вставити трюфель.
хліб фарширований трюфелем - фото крок 7
Закрийте хліб зрізаною верхівкою і випікайте в духовці на середній температурі 10 хвилин або поки не нагріється хліб і начинка.
хліб фарширований трюфелем - фото крок 8
Поріжте хліб і подавайте до столу, смачного.

Схожі рецепти