Хліб фарширований трюфелем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування хліба з начинкою з найдорожчих грибів Трюфелів. Святкова випічка для справжніх гурманів.
Кількість порцій: 2-4
- Tryufely - 1 штука (чорний чи білий)
- Luk-salotų - 1 штука
- Оцет - 1 штука
- Олія - 1 штука
- Сіль, перець - - За смаком
- Хліб - 1 штука
Зріжте верхівку хліба зубчастим ножем.
Дрібно наріжте цибулю-шалот.
Почистіть трюфель щіточкою і витріть вологим рушником. Чи не MY tryufely! Дрібно наріжте трюфель.
Перемішайте цибулю шалот з бальзамічним оцтом і виноградним маслом. Не варто використовувати звичайні масла, так як це зіпсує смак трюфелів.
Акуратно додайте порубаний трюфель і приправити білим перцем і Флер де Сель (зібрані вручну кристалики солі).
Видаліть мякішь хліба, але не переусердсвуйте, видаліть стільки, щоб помістився трюфель і не залишилося порожніх місць. Вставити трюфель.
Закрийте хліб зрізаною верхівкою і випікайте в духовці на середній температурі 10 хвилин або поки не нагріється хліб і начинка.
Поріжте хліб і подавайте до столу, смачного.