Білково-заварний крем для торта

Рецепт Білково-заварний крем для торта фото

Дивлячись в кондитерських на гарно оздоблені торти я і не підозрювала, що таку красу можна зробити самостійно в домашніх умовах. Розповім, як приготувати білково-заварний крем для торта. Такий крем можна використовувати для вирівнювання торта, поки він ще теплий, а також для створення прикрас, якщо він охолоджений. Можна пофарбувати крем за допом...

Читати далі

Швидкий заварний крем

Рецепт Швидкий заварний крем фото

Чи збираєтеся готувати еклери або профітролі, тоді вам потрібен смачний і відповідний крем. Як щодо заварного? Він відмінно підійде для багатьох десертів. Розповім, як приготувати швидкий заварний крем. Заварний крем я готую вже багато років. Його можна зробити заздалегідь, а потім зберігати в холодильнику, тільки обов'язково накрийте плівкою, що...

Читати далі

Італійський заварний крем

Рецепт Італійський заварний крем фото

Італійський заварний крем відмінно підходить для прослаіванія коржів торта, наповнення еклерів, профитролей і інших тістечок. Беріть на замітку рецепт! Італійський заварний крем або крему пастіччера (заварний крем) відрізняється від класичного заварного крему тільки тим, що в його складі крім молока є вершки. Жирність їх може бути від 20 до 35 ві...

Читати далі

Класичний заварний крем для «Наполеона»

Рецепт Класичний заварний крем для «Наполеона» фото

Якщо у вашій кулінарній скарбничці ще немає цього рецепта, настійно рекомендую обов'язково запам'ятати і повторити. Ніжний, неймовірно ароматний і смачний крем - це невід'ємна частина вдалого торта. Хочу поділитися з вами варіантом, як приготувати класичний заварний крем для "Наполеона " . Для більш інтенсивного і натурального аромату я рекоменду...

Читати далі

Полуничний заварний крем

Рецепт Полуничний заварний крем фото

Полуничний крем можна використовувати не тільки як крем для тортів чи тістечок, можна подати як самостійний десерт. Полуничний крем готується на основі молочного заварного крему з додаванням полуничного пюре зі свіжих ягід.Молоко -  400 мілілітрівБорошно -  2 Ст. ЛожкиЦукор -  2-3 Ст. ЛожокВанілін -  1 щіпкаВершкове масло -  50 грамПолуниця -  20...

Читати далі

Крем для «Наполеона» заварний

Рецепт Крем для «Наполеона» заварний фото

Ви хочете спекти знаменитий тортик в домашніх умовах і шукайте ідеальний рецепт? Я покажу, як приготувати крем для "Наполеона" заварний, від якого ви точно будете в захваті. Беріть на замітку! Варити такий крем нескладно, а з покроковими фото і коментуванням кожного етапу процесу це вийде зробити навіть у абсолютного новачка в кондитерському мист...

Читати далі

Крем для торта «Наполеон» заварний

Рецепт Крем для торта «Наполеон» заварний фото

Якщо ви не любите нудотно-солодкий і жирний крем, якщо ви хочете, щоб коржі в торті були в міру хрусткі, тоді приготуйте заварний крем за цим рецептом. Впевнені, він вам сподобається. Кількість порцій: 4Молоко -  1 СклянкаБорошно або крохмаль -  2 Ст. ЛожкиШоколад -  100 грамЯйця -  2 штукиЦукор -  1/3 склянкиВершкове масло -  50 грам 1. Підігріт...

Читати далі

Крем заварний для «Наполеона»

Рецепт Крем заварний для «Наполеона» фото

"Наполеон" - один з найпопулярніших і відомих тортів в наш час. Але часто перед нами складний вибір рецепта крему, тому я розповім вам, як приготувати крем заварний для "Наполеона " . Такий обсяг крему розрахований на "Наполеон" середнього розміру, якщо торт плануєте великим або кілька штук, збільште порцію крему в 2 рази.Крем виходить ніжним і с...

Читати далі

Олійно-заварний крем

Рецепт Олійно-заварний крем фото

Іноді прошарок і начинка випічки важливіше, яке тісто. Особливо це стосується профитролей або еклерів. Саме для таких виробів я і підготувала рецепт олійно-заварного крему. Пригадується! Раджу уважно ознайомитися з тим, як приготувати олійно-заварний крем. Він також підійде для бісквітних тістечок і тортів. З одного боку, це звичний набір інгреді...

Читати далі

Пісний заварний крем

Рецепт Пісний заварний крем фото

Привіт всім, хто постить, і не тільки Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати пісний заварний крем. Готується він дуже просто і легко, тому не будемо затягувати і відразу ж приступимо. Прекрасний варіант крему, який відмінно урізноманітнює будь торт бісквітного або листкового типу. На смак крем виходить в міру солодким і цікавим. Відмінно виру...

Читати далі

Шоколадний заварний крем

Рецепт Шоколадний заварний крем фото

У скарбничку любителям солодкої випічки в домашніх умовах хочу запропонувати дуже простий, смачний і дуже універсальний крем. Насичений смак, приголомшливий аромат ... Він підійде і до тортів, і до десертів. Поспішаю поділитися з вами покроковою інструкцією, як приготувати шоколадний заварний крем. Він чудово підходить як для перемазиванія коржів...

Читати далі

Вершковий заварний крем

Рецепт Вершковий заварний крем фото

Я люблю пекти всякі безе, але пізніше у мене залишається величезна кількість жовтків. Колись я робила з них яєчний лікер, але останнім часом я готую з них ніжний крем англез. Коли вперше я зіткнулася з цим кремом, я в нього закохалася. Він ніжний, вершковий, солодкий і красиво пахне ваніллю. Чудовий на смак, він відмінно підходить, як добавка до ...

Читати далі

Сметанний заварний крем

Рецепт Сметанний заварний крем фото

Сметанний заварний крем має одну головну відмінну рису - при застиганні він виходить дуже щільним, тому їм можна прикрашати верх торта: крем витримає навіть дуже щільний корж. Смачний, повітряний і простий сметанний заварний крем можна приготувати за одну годину. Навіть під дією щільних коржів він не &Quot; осяде&Quot; . Крем виходить дуже смачни...

Читати далі

Смачний заварний крем

Рецепт Смачний заварний крем фото

Напевно ви хочете дізнатися, як приготувати смачний заварний крем в домашніх умовах, адже такий ніжний і солодкий крем відмінно підходить як для тістечок, булочок і кексів, так і для тортів. Заварний крем, мабуть, можна назвати самим простим у приготуванні: нічого складного і зайвого. Приготувати такий крем можна з інгредієнтів, які завжди під ру...

Читати далі

Запечена заварний малиновий крем

Рецепт Запечена заварний малиновий крем фото

Рецепт приготування чудового десерту з заварного малинового крему, запеченого в духовці. Розігріти духовку до 200 градусів. У духовці розтопити масло в формі для випічки, близько 6 хвилин.У блендері змішати молоко, яйця, 1/2 чашки цукру, борошно, сіль і ванілін. Додати розтоплене вершкове масло і змішати до отримання однорідної суміші, протягом 3...

Читати далі