Рецепт Італійський заварний крем фото

Італійський заварний крем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Вершки, Молоко
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Десерти

Італійський заварний крем відмінно підходить для прослаіванія коржів торта, наповнення еклерів, профитролей і інших тістечок. Беріть на замітку рецепт!

Італійський заварний крем або крему пастіччера (заварний крем) відрізняється від класичного заварного крему тільки тим, що в його складі крім молока є вершки. Жирність їх може бути від 20 до 35 відсотків. Такий крем можна приготувати на одних жовтках. Їх потрібно 3-4 штуки. Незвичайно ніжний, з ванільним ароматом крем знаходить масу сфер застосування в приготуванні кондитерських виробів.

  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Вершки - 100 мілілітрів(20% жирності)
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Крохмаль кукурудзяний - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 150 грам
  • Ванільний цукор - 5 грам
італійський заварний крем - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування крему.
італійський заварний крем - фото крок 2
У каструлю з товстим дном налийте молоко і додайте вершки. Поставте на плиту.
італійський заварний крем - фото крок 3
У миску розбийте яйця.
італійський заварний крем - фото крок 4
Всипте в яйця цукор.
італійський заварний крем - фото крок 5
Добре перемішайте яйця з цукром.
італійський заварний крем - фото крок 6
Додайте кукурудзяний крохмаль.
італійський заварний крем - фото крок 7
Ще раз ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.
італійський заварний крем - фото крок 8
Коли молоко з вершками почне закипати, влийте в нього приготовану суміш з яєць, цукру і крохмалю. Постійно перемішуючи, Довести крем zagusteniâ. Зніміть з плити.
італійський заварний крем - фото крок 9
Всипте в крем ванільний цукор.
італійський заварний крем - фото крок 10
Перемішайте крем з ванільним цукром. Після гарного прохолодного крему.
італійський заварний крем - фото крок 11
Італійський заварний крем готовий. Подавайте на десерт. Застосовуйте в приготуванні випічки.

Схожі рецепти