Рецепт Швидкий заварний крем фото

Швидкий заварний крем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На швидку руку
Солодке , Десерти , Крем
Кількість порцій: 5
Час приготування: 35 хв.

Чи збираєтеся готувати еклери або профітролі, тоді вам потрібен смачний і відповідний крем. Як щодо заварного? Він відмінно підійде для багатьох десертів. Розповім, як приготувати швидкий заварний крем.

Опис приготування:

Заварний крем я готую вже багато років. Його можна зробити заздалегідь, а потім зберігати в холодильнику, тільки обов'язково накрийте плівкою, щоб він не обвітрилася. Заварний крем підходить для начинки тістечок, profitroley, для тортів і пирогів. Можете додати ваніль, корицю, мигдальний екстракт або будь-який інший.

  • Порошок заварного крему - 60 грам
  • Заголовок для палітурки - 30 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Жовток - 2 штуки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Ваніль - За смаком
швидкий заварний крем - фото крок 1
1. У каструлю додайте курячі жовтки, до них цукровий пісок і збивайте міксером 3-4 хвилини.
швидкий заварний крем - фото крок 2
2. В іншій мисці змішайте кукурудзяну муку і порошок заварного крему.
швидкий заварний крем - фото крок 3
3. Влийте збиті жовтки до сипучим інгредієнтів.
швидкий заварний крем - фото крок 4
4. Гарненько перемішайте все з допомогою міксера до утворення однорідної суміші.
швидкий заварний крем - фото крок 5
5. В окрему каструлю налийте молоко і воду, надішліть її на вогонь.
швидкий заварний крем - фото крок 6
6. Киплячу рідину тонкою цівкою вливайте до суміші яєць і борошна, гарненько перемішайте кожен раз.
швидкий заварний крем - фото крок 7
7. Надішліть отриману суміш на вогонь і прогрійте, регулярно перемішуйте віночком до утворення густого крему, додайте вершкове масло і ваніль.
швидкий заварний крем - фото крок 8
8. Перекладіть крем в контейнер, накрийте відразу плівкою і остудіть, а потім відправте на зберігання в холодильник (до трьох днів).

Схожі рецепти