Рецепт Полуничний заварний крем фото

Полуничний заварний крем
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Молоко , Полуниця
Роздільне харчування
Для дітей , На швидку руку , Десерт
Десерти , Крем
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 20 хв.

Полуничний крем можна використовувати не тільки як крем для тортів чи тістечок, можна подати як самостійний десерт.

Опис приготування:

Полуничний крем готується на основі молочного заварного крему з додаванням полуничного пюре зі свіжих ягід.

  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Полуниця - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
полуничний заварний крем - фото крок 1
1. Приготуємо продукти для крему.
полуничний заварний крем - фото крок 2
2. Полуницю перебираємо і моєму під водою, видаляємо хвостики, складаємо чашу для подрібнення.
полуничний заварний крем - фото крок 3
3. За допомогою блендера перетворюємо ягоди в пюре.
полуничний заварний крем - фото крок 4
4. Додаємо яйце і цукор, змішуємо.
полуничний заварний крем - фото крок 5
5. Додаємо ванілін і борошно, змішуємо міксером або блендером до однорідного стану.
полуничний заварний крем - фото крок 6
6. Доводимо молоко до кипіння, вливаємо полуничну масу і постійно помішувати. Варимо до загустіння.
полуничний заварний крем - фото крок 7
7. Знімаємо з вогню, додаємо вершкове масло, перемішуємо.
полуничний заварний крем - фото крок 8
8. Полуничний заварний крем готовий, використовувати за призначенням.

Схожі рецепти