Рецепт Полуничний заварний крем фото

Полуничний заварний крем
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Молоко, Полуниця
Роздільне харчування
Для дітей, На швидку руку, Десерт
Десерти

Полуничний крем можна використовувати не тільки як крем для тортів чи тістечок, можна подати як самостійний десерт.

Полуничний крем готується на основі молочного заварного крему з додаванням полуничного пюре зі свіжих ягід.

  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Полуниця - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
полуничний заварний крем - фото крок 1
1. Приготуємо продукти для крему.
полуничний заварний крем - фото крок 2
2. Полуницю перебираємо і моєму під водою, видаляємо хвостики, складаємо чашу для подрібнення.
полуничний заварний крем - фото крок 3
3. За допомогою блендера перетворюємо ягоди в пюре.
полуничний заварний крем - фото крок 4
4. Додаємо яйце і цукор, змішуємо.
полуничний заварний крем - фото крок 5
5. Додаємо ванілін і борошно, змішуємо міксером або блендером до однорідного стану.
полуничний заварний крем - фото крок 6
6. Доводимо молоко до кипіння, вливаємо полуничну масу і постійно помішувати. Варимо до загустіння.
полуничний заварний крем - фото крок 7
7. Знімаємо з вогню, додаємо вершкове масло, перемішуємо.
полуничний заварний крем - фото крок 8
8. Полуничний заварний крем готовий, використовувати за призначенням.

Схожі рецепти