Запечена заварний малиновий крем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування чудового десерту з заварного малинового крему, запеченого в духовці.
Розігріти духовку до 200 градусів. У духовці розтопити масло в формі для випічки, близько 6 хвилин.
У блендері змішати молоко, яйця, 1/2 чашки цукру, борошно, сіль і ванілін. Додати розтоплене вершкове масло і змішати до отримання однорідної суміші, протягом 30 секунд.
Розподіліть рівномірно ягоди в формі для пирога і залити зверху кремом. Посипати 1 столовою ложкою цукру і випікати від 20 до 25 хвилин. Збільшити температуру в духовці і продовжувати випікати до золотисто-коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин. Десерт подавати теплим.
- Великих яйця - 3 штуки
- Борошна - 1/2 склянки
- Солі - 1/4 чайних ложки
- Екстракту ванілі - 1/2 чайних ложки
Розігріти духовку до 200 градусів. У духовці розтопити масло в формі для випічки, близько 6 хвилин.
У блендері змішати молоко, яйця, 1/2 чашки цукру, борошно, сіль і ванілін. Додати розтоплене вершкове масло і змішати до отримання однорідної суміші, протягом 30 секунд.
Розподіліть рівномірно ягоди в формі для пирога і залити зверху кремом. Посипати 1 столовою ложкою цукру і випікати від 20 до 25 хвилин. Збільшити температуру в духовці і продовжувати випікати до золотисто-коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин. Десерт подавати теплим.
У блендері змішати молоко, яйця, 1/2 чашки цукру, борошно, сіль і ванілін. Додати розтоплене вершкове масло і змішати до отримання однорідної суміші, протягом 30 секунд.
Розподіліть рівномірно ягоди в формі для пирога і залити зверху кремом. Посипати 1 столовою ложкою цукру і випікати від 20 до 25 хвилин. Збільшити температуру в духовці і продовжувати випікати до золотисто-коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин. Десерт подавати теплим.