Рецепт Запечена заварний малиновий крем фото

Запечена заварний малиновий крем
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Ягоди, Малина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
Для дітей, На святковий стіл, Десерт, День народження, 8 березня
Гостре

Рецепт приготування чудового десерту з заварного малинового крему, запеченого в духовці.

Розігріти духовку до 200 градусів. У духовці розтопити масло в формі для випічки, близько 6 хвилин.

У блендері змішати молоко, яйця, 1/2 чашки цукру, борошно, сіль і ванілін. Додати розтоплене вершкове масло і змішати до отримання однорідної суміші, протягом 30 секунд.

Розподіліть рівномірно ягоди в формі для пирога і залити зверху кремом. Посипати 1 столовою ложкою цукру і випікати від 20 до 25 хвилин. Збільшити температуру в духовці і продовжувати випікати до золотисто-коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин. Десерт подавати теплим.

  • Великих яйця - 3 штуки
  • Борошна - 1/2 склянки
  • Солі - 1/4 чайних ложки
  • Екстракту ванілі - 1/2 чайних ложки
Розігріти духовку до 200 градусів. У духовці розтопити масло в формі для випічки, близько 6 хвилин.

У блендері змішати молоко, яйця, 1/2 чашки цукру, борошно, сіль і ванілін. Додати розтоплене вершкове масло і змішати до отримання однорідної суміші, протягом 30 секунд.

Розподіліть рівномірно ягоди в формі для пирога і залити зверху кремом. Посипати 1 столовою ложкою цукру і випікати від 20 до 25 хвилин. Збільшити температуру в духовці і продовжувати випікати до золотисто-коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин. Десерт подавати теплим.

Схожі рецепти