Рецепт Білковий омлет на пару фото

Білковий омлет на пару
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Бельгійська кухня
Яйця, Яєчний білок
ПП рецепти
На сніданок
Гарячі страви, Страви на пару, Омлет

Хочете приготувати смачне, ароматне і корисне блюдо на сніданок? Тоді пропоную вашій увазі білковий омлет на пару з овочами.

Рецепт приготування білкового омлету на пару настільки ж простий, наскільки ідеально підходить для сніданку або легкого вечері.

1. Білки збити в глибокій мисці з дрібкою солі.

2. Брокколі вимити, видалити ніжки і розділити суцвіття на невеликі часточки. Можна також використовувати заморожену броколі.

3. Солодкий перець вимити, просушити, очистити від насіння і хвостика. Нарізати невеликими шматочками.

4. Свіжу зелень (це може бути петрушка, кріп, цибуля або шпинат) вимити, обсушити і нарізати дрібно.

5. Овочі відправити до білків, ретельно перемішавши.

6. Сир натерти на дрібній тертці і додати до яєць.

7. Поперчити за смаком.

8. Омлет перелити в форму для пароварки (можна застелити чашу для приготування рису на пару харчовою плівкою, наприклад).

Коли білковий омлет на пару в домашніх умовах буде готовий, його потрібно акуратно дістати з форми і відразу подавати до столу.

При бажанні зверху можна додати невеликий шматочок вершкового масла, а також додатково присипати сиром.

  • Білки - 6 штук
  • Брокколі - 50 грам
  • Солодкий перець - 50 грам
  • Свіжа зелень - 10 грам
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Сир - 50 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
Рецепт приготування білкового омлету на пару настільки ж простий, наскільки ідеально підходить для сніданку або легкого вечері.

1. Білки збити в глибокій мисці з дрібкою солі.

2. Брокколі вимити, видалити ніжки і розділити суцвіття на невеликі часточки. Можна також використовувати заморожену броколі.

3. Солодкий перець вимити, просушити, очистити від насіння і хвостика. Нарізати невеликими шматочками.

4. Свіжу зелень (це може бути петрушка, кріп, цибуля або шпинат) вимити, обсушити і нарізати дрібно.

5. Овочі відправити до білків, ретельно перемішавши.

6. Сир натерти на дрібній тертці і додати до яєць.

7. Поперчити за смаком.

8. Омлет перелити в форму для пароварки (можна застелити чашу для приготування рису на пару харчовою плівкою, наприклад).

Коли білковий омлет на пару в домашніх умовах буде готовий, його потрібно акуратно дістати з форми і відразу подавати до столу.

При бажанні зверху можна додати невеликий шматочок вершкового масла, а також додатково присипати сиром.

Схожі рецепти