Рецепт Білковий омлет фото

Білковий омлет
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Бельгійська кухня
Яйця , Яєчний білок
ПП рецепти
На сніданок
Гарячі страви , Омлет
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.

Не знаєте куди подіти час, що залишився від випічки білки? Хочете зробити легкий сніданок? Тоді обов'язково спробуйте приготувати білковий омлет.

Опис приготування:

1. Рецепт приготування білкового омлету неймовірно простий. Це не тільки смачний сніданок, але і відмінний дієтичний вечерю. Для початку необхідно вбити в глибоку миску білки.

2. Додати дрібку солі і ретельно збити. Можна замінити сіль на мелений чорний перець за смаком.

3. Щоб омлет вийшов ще більш повітряним, можна додати також щіпку харчової негашеного соди.

4. Потім потроху вливати молоко, продовжуючи збивати.

5. При бажанні можна також додати в омлет трохи твердого сиру. Для цього потрібно натерти його на дрібній тертці і додати в миску. Якщо сир солоний, то омлет, можливо, і не доведеться солити.

7. Готувати таке блюдо можна в мультиварці або пароварці, а також на сковороді, змащеній вершковим маслом.

8. Коли білковий омлет в домашніх умовах буде готовий, його можна прикрасити свіжою дрібно нарізаною зеленню і подавати до столу.

При бажанні також можна додати трохи вершкового масла зверху, якщо питання про кількість жирів коштує не дуже принципово.

  • Білки - 4 штуки
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сода - 1 щіпка
  • Сир - 50 грам (по бажанню)
  • Свіжа зелень - 1 щіпка
1. Рецепт приготування білкового омлету неймовірно простий. Це не тільки смачний сніданок, але і відмінний дієтичний вечерю. Для початку необхідно вбити в глибоку миску білки.

2. Додати дрібку солі і ретельно збити. Можна замінити сіль на мелений чорний перець за смаком.

3. Щоб омлет вийшов ще більш повітряним, можна додати також щіпку харчової негашеного соди.

4. Потім потроху вливати молоко, продовжуючи збивати.

5. При бажанні можна також додати в омлет трохи твердого сиру. Для цього потрібно натерти його на дрібній тертці і додати в миску. Якщо сир солоний, то омлет, можливо, і не доведеться солити.

7. Готувати таке блюдо можна в мультиварці або пароварці, а також на сковороді, змащеній вершковим маслом.

8. Коли білковий омлет в домашніх умовах буде готовий, його можна прикрасити свіжою дрібно нарізаною зеленню і подавати до столу.

При бажанні також можна додати трохи вершкового масла зверху, якщо питання про кількість жирів коштує не дуже принципово.

Схожі рецепти