Суп з ячної крупою

Суп з ячної крупою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
простий, але дуже смачний овочевий суп з ячної крупою. Ячна крупа вдало поєднується з овочевим асорті і коренеплодами. Такий суп можна приготувати на м'ясному бульйоні або зробити пісним на воді.


опис приготування:

Завдяки різноманітності овочів суп виходить ароматним і смачним. Ячна крупа відмінно доповнює овочі. Кількість інгредієнтів корегуйте на свій смак.

  • Картопля— 2 штуки
  • Лук-пориста, стебло— 1/2 штуки
  • морква— 1 штука
  • Пастернак— 1 штука
  • Перець болгарський— 1 частина
  • Крупа ячна— 3 Ст. ложки
  • вода— 1  літрів
  • сіль— 1 щіпка
  • Чорний перець— 1 щіпка
  • лист лавровий— 1 штука
  • Цибуля зелена— За смаком
Суп з ячної крупою - фото крок 1 підготуємо інгредієнти.

Суп з ячної крупою - фото крок 2 Корінь пастернаку і морква чистимо, нарізаємо невеликими шматочками і висипаємо в каструлю з киплячою водою.

Суп з ячної крупою - фото крок 3 Додаємо нарізаний брусочками картопля.

Суп з ячної крупою - фото крок 4 Промиваємо і додаємо в суп ячну крупу.

Суп з ячної крупою - фото крок 5 хвилин через 10 додаємо нарізану тонко цибулю-порей і болгарський перець.

Суп з ячної крупою - фото крок 6 Насипаємо сіль за смаком і додаємо лавровий лист. Варимо до готовності.


Схожі рецепти

Курячий суп з крупою

Курячий суп з крупою

Класичний курячий суп готують з вермішеллю, але мені захотілося спробувати приготувати по-своєму - з крупою. Роль останньої відмінно виконав дикий рис. вийшло відмінно. опис приготування: Відмінний суп на кожен день. Поставте варитися курятину. Темі часом обсмажте на сковороді порізані кабачок...

читати далі
Домашній розсольник з перловою крупою

Домашній розсольник з перловою крупою

Розсольник - популярний суп на наших столах. За рецептом у вас вийде густий і наваристий суп на ароматному м'ясному бульйоні, він напевно сподобається вашій родині. дивіться, як приготувати розсольник. опис приготування: Бульйон з яловичини робить розсольник не жирний, а наваристим. Перловка д...

читати далі
Куряче філе, фаршироване пшеничного крупою

Куряче філе, фаршироване пшеничного крупою

Чим тільки не фарширують куряче філе: грибами, сиром, заморськими овочами і фруктами… А ви пробували коли-небудь використовувати в якості начинки звичайну рідну пшеничну крупу? А виходить смачно! опис приготування: Фаршироване куряче філе готувала кожна господиня, адже блюдо нескладне, а виход...

читати далі
Морські гребінці з крупою і шафраном

Морські гребінці з крупою і шафраном

Рецепт приготування морських гребінців з крупою кус-кус, heresom і shafranom. опис приготування: Приправити гребінці з обох сторін 1 чайної ложки солі і перцю. нагріти 2 столові ложки масла в каструлі на середньому вогні. Додати гребінці і смажити до золотисто-коричневого кольору, близько 1 х...

читати далі
Пшеничний хліб з манною крупою

Пшеничний хліб з манною крупою

Під час приготування хліба частина пшеничного борошна можна замінити не тільки на гречану або амарантового борошно, але і на манну крупу. Тому розповім, як приготувати пшеничний хліб з манною крупою. опис приготування: Навіщо експериментувати і додавати в тісто для хліба манну крупу? Все дуже ...

читати далі