Суп з ячної крупою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Простий, але дуже смачний овочевий суп з ячної крупою. Ячна крупа вдало поєднується з овочевим асорті і коренеплодами. Такий суп можна приготувати на м'ясному бульйоні або зробити пісним на воді.
Опис приготування:
Завдяки різноманітності овочів суп виходить ароматним і смачним. Ячна крупа відмінно доповнює овочі. Кількість інгредієнтів корегуйте на свій смак.
- Картопля - 2 штуки
- Лук-пориста, стебло - 1/2 штуки
- Морква - 1 штука
- Пастернак - 1 штука
- Перець болгарський - 1 частина
- Крупа ячна - 3 Ст. Ложки
- Вода - 1 літрів
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Лист лавровий - 1 штука
- Цибуля зелена - За смаком
Підготуємо інгредієнти.
Корінь пастернаку і морква чистимо, нарізаємо невеликими шматочками і висипаємо в каструлю з киплячою водою.
Додаємо нарізаний брусочками картопля.
Промиваємо і додаємо в суп ячну крупу.
Хвилин через 10 додаємо нарізану тонко цибулю-порей і болгарський перець.
Насипаємо сіль за смаком і додаємо лавровий лист. Варимо до готовності.
Овочевий суп з ячної крупою готовий, подаємо гарячим. Для смаку посипаємо чорним перцем і нарізаною зеленою цибулею. Їжте на здоров "я!