Суп з гречаною крупою
(покроковий рецепт з фото)
Не тільки на м'ясному бульйоні виходять смачні супи. Під час Посту багато людей готують приголомшливі блюда. Вони не такі наваристі, але тим не менше ситні і різноманітні. Переконайтеся в цьому самі!
Наприклад, сьогодні я розповім вам про те, як приготувати суп з гречаною крупою. Звичайно, в складі не обійтися без картоплі і засмажкою з моркви. Вариться все швидко, адже необхідно довести до готовності тільки крупу з овочами. Для подачі не забудьте зелень, яка додасть не тільки красивий вигляд, але і додатковий смак.
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Гречана крупа - 100 грам
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Вода - 3 L
Картопля почистіть, помийте і наріжте кубиками. Доведіть воду в каструлі до кипіння. Додайте в неї картопля. Варіть на середньому вогні.
Очищену моркву натріть на крупній тертці.
Потім морква обсмажте до м'якості в розігрітій олії, помішуючи. Потім влийте трохи води в сковороду. Прокип'ятіть її 1 хвилину.
А тим часом переберіть і промийте гречку.
До майже готовому картоплі додайте гречку.
Через 5-10 хвилин додайте моркву, сіль і лавровий лист.
Через 5 хвилин кипіння суп буде готовий! Додайте нарізану зелень. Смачного!